Cursă de TIR-uri pe autostradă, în Ungaria. Doi şoferi s-au luat la întrecere, inconştienţi că ar putea provoca o tragedie VIDEO

Două TIR-uri s-au luat la întrecere pe autostrada M1 din Ungaria, în încercarea nebunească de a se depăşi unul pe celălalt.

11 mai 2021, 19:10

Înregistrarea a fost realizată de un alt șofer de TIR, care a făcut publice imaginile. Incidentul a avut loc pe 12 aprilie pe autostrada M1, către Győr, la kilometrul 43, în dreptul zonei de odihnă Óbarok, Ungaria. În imagini se observă cum cei doi şoferi de TIR se şicanează minute bune pe autostradă, punându-i în pericol şi pe ceilalți participanţi în trafic. Mai mult decât atât, unul dintre ei, aflat în depăşire, îl forţează pe celălalt să intre pe banda de urgenţă.

După părerea mea, cel de pe banda exterioară accelera în timp ce camionul din stânga îl depășea, astfel încât acesta să nu se poată regrupa pe banda dreaptă și să se blocheze în secțiunea interzisă. Mizerii făcute de un șofer de pe prima bandă. Celălalt, ca să se răzbune, l-a împins spre banda de urgență!„, a spus şoferul care a filmat evenimentul şi a făcut publice imaginile.

Citeşte şi Şi-a DISTRUS maşina după un accident cu două tiruri, dar a scăpat MIRACULOS. Imaginile şocante, surprinse de salvatori

În mai puțin de 24 de ore, clipul postat pe YouTube a adunat peste 100.000 de vizualizări. Secvenţele cu evenimentele terifiante au fost postat de site-ul maghiar Bpiautojok.

Citeşte şi O înregistrare video arată poliţişti din SUA maltratând o fetiţă de culoare VIDEO


loading...
Partenerii noștri