Cursă infernală într-un oraş din România: un tânăr de 19 ani a furat o maşină şi a făcut raliu pe străzi

Cursă infernală pe străzile din Târgu Jiu. Un tânăr de 19 ani a avut parte de aventura vieţii sale.

28 dec. 2014, 08:28
Cursă infernală într-un oraş din România: un tânăr de 19 ani a furat o maşină şi a făcut raliu pe străzi

După o noapte în club, băiatul fără permis a furat o maşină şi după un raliu pe străzi a intra cu ea, culmea, în sediul unei şcoli de şofer. Tânărul a fost reţinut.

Accidentul s-a produs chiar în centrul oraşului Târgu Jiu. Tânărul de 19 ani şi-a făcut chef de aventură după ce a băut ore în şir în club. În drum spre casă, a spart o maşină în torpedoul căreia a găsit exact ce-i trebuia: cheile de contact. A reuşit să pornească maşina, deşi era băut şi nici nu are permis de conducere. Nu a apucat însă să ajungă prea departe. La un moment dat a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în sediul unei şcoli de şoferi.

„Un tanar in varsta de 19 ani din localitatea Băleşti ar fi sustras un autovehicul de pe raza municipiului Târgu Jiu si ar fi fost implicat intr-un accident de circulatie soldat cu pagube materiale. Acesta nu deţine permis de conducere, iar in urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0.78 mg/litru alcool pur in aerul expirat”, a declarat Lucian Stroe, purtător de cuvânt IPJ Gorj.