Cursuri gratuite pentru elevii de clasa a XII-a. Ce universitate pregăteşte liceenii pentru Bacalaureat

Publicat: Vineri, 15 Martie 2019 16:26 // Actualizat: Vineri, 15 Martie 2019 16:26 // Sursa: romaniatv.net

Universitatea Politehnica din Bucureşti va oferi cursuri gratuite la matematică, fizică, chimie şi economie, în perioada 16 martie-20 iulie, elevilor de clasa a XII-a care vor susţine examenul de bacalaureat în această vară şi care vor să urmeze una din facultăţile instituţiei de învăţământ superior.

Potrivit unui comunicat de presă al UPB, este vorba de peste 200 de ore de meditaţii gratuite.

Universitatea Politehnica din Bucureşti dă astfel startul unui nou program educaţional de pregătire atât pentru examenul de Bacalaureat, cât şi pentru examenul de admitere în învăţământul superior, sesiunea din iulie 2019.

Cursurile de pregătire vor începe sâmbătă şi vor avea loc în fiecare sâmbătă, în perioada 16 martie - 20 iulie 2019, între orele 9,00 şi 13,00.

"Universitatea Politehnica din Bucureşti este prima instituţie de învăţământ superior din România care a demarat un astfel de program educaţional de pregătire pentru viitorii studenţi. Universitatea noastră pune la dispoziţia elevilor de liceu cursuri gratuite la matematică, fizică, chimie şi economie, materii la care se şi susţin probe scrise pentru examenul de admitere, posibilitatea de a participa la un examen de simulare, dar şi cazare gratuită în perioada probelor de concurs", a declarat rectorul Universităţii Politehnica, Mihnea Costoiu, citat în comunicatul de presă.

Programul complet al cursurilor de pregătire este afişat pe https://upb.ro/admitere/admitere-licenta/cursuri-pregatire-admitere/.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cursuri gratuite elevi Universitatea Bucureşti
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7260
RON
23 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H