Cursurile sunt suspendate până luni la Universitatea Bucureşti. La Medicină, ASE şi Agronomie se fac ore

Cursurile sunt suspendate, începând de miercuri şi până luni, la Universitatea Bucureşti, în timp ce la ASE, la Agronomie şi la Medicină studenţii şi profesorii merg la cursuri.

11 ian. 2017, 09:06
Cursurile sunt suspendate până luni la Universitatea Bucureşti. La Medicină, ASE şi Agronomie se fac ore

La Universitatea Bucureşti, din cauza ninsorilor cursurile au fost suspendate miercuri, joi şi vineri. Conducerea instituţiei de învăţământ a anunţat, miercuri dimineaţă, că luni vor fi reluate cursurile la toate facultăţile, conform orarelor.

La Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, miercuri cursurile se desfăşoară normal, după ce luni şi marţi au fost suspendate, au declarat, pentru News.ro, reprezentanţi ai instituţiei de învăţământ.

Şi la ASE studenţii şi profesorii merg la cursuri miercuri, aici neexistând vreo întrerupere a cursurilor din cauza vremii, în această săptămână. 

La Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti, miercuri se fac cursuri, după ce acestea au fost suspendate luni şi marţi, în timp ce la Universitatea Politehnica, unde cursurile au fost, de asemenea, suspendate luni şi marţi, nu s-a luat însă o decizie dacă studenţii vor sta în continuare acasă. Reprezentanţii Universităţii au declarat pentru News.ro că urmează să decidă dacă cursurile rămân suspendate.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a susţinut, miercuri, că ”intervenţia autorităţilor este în forţă” în Bucureşti, pentru deszăpezire, ea sfătuindu-i pe bucureşteni să rămână acasă dacă nu trebuie să ajungă la serviciu sau nu au vreo urgenţă medicală. Firea spune că niciun cartier nu este izolat, că mijloacele de transport în comun au fost suplimentate şi circulă în condiţii de iarnă şi că nu au fost avarii în reţeaua de termoficare, dar că în Sectorul 2 se furnizează agent termic la presiune redusă. Ea avertizează că diseară va fi cod galben de ger în Capitală, iar în week-end va fi ploaie cu gheaţă.