CUŢITARUL din CENTRUL VECHI a venit râzând în ŢARĂ. Nu are nicio milă pentru victimă VIDEO

Cuţitarul din centrul vechi a fost adus de poliţie în ţară: pe aeroportul Otopeni, el a zâmbit şi a spus că nu are nicio milă pentru victimă. Tânărul a fost prins in Spania, iar acum este acuzat de tentativă de omor.

10 iul. 2015, 05:46
CUŢITARUL din CENTRUL VECHI a venit râzând în ŢARĂ. Nu are nicio milă pentru victimă VIDEO

Cuţitarul de 28 de ani a fugit în Spania după ce în urmă cu două luni a înjunghiat şi a bătut cu bestialitate un tânăr în Centrul Vechi al Capitalei. Bărbatul a declarat că de fapt el a fost cel atacat, potrivit România TV.

Citeşte şi Bărbatul care a înjunghiat un tânăr în Centrul Vechi, adus în cătuşe din Spania

L-ai injunghiat pe omul ala de 7 ori, te-ai gândit că poate-l omori? – Nu, nu m-am gândit, pentru că eram strâns de gat. De ce ai făcut asta? – Pentru că a sărit pe mine. De ce aveai un cuţit în buzunar? – Nu-l aveam în buzunar. Te-ai gandit la familia lui? – Dar el s-a gandit la familia mea? Am o fetiţă de 3 ani, el s-a gândit„, le-a spus infractorul jurnaliştilor.

 

Scandalul a pornit din cauza unei fete. Tânărul bătut a încercat să intre în discuţie cu ea. Deranjată, Tânăra a chemat mai mulţi prieteni în ajutor. Cinci agresori s-au năpustit asupra lui cu pumnii şi picioarele. Cătălin Şerban a scos şi un cuţit, cu care l-a înjunghiat în abdomen. Din fericire, acesta a supravieţuit.

Atacatorul a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei. El este acuzat de tentativă de omor și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citeşte şi ÎNGROZITOR. Cătălin Măruţă a fost BĂTUT în autobuz