Cuţitarul din Craiova a fost REŢINUT după ce a fost ÎMPUŞCAT de poliţişti VIDEO

Bărbatul bolnav psihic din Craiova care a bătut şi înjunghiat un tânăr în stradă a fost reținut pentru 24 de ore. El este însă în spital, după ce a fost împuşcat de poliţişti. În aceeaşi unitate medicală este şi victima sa, aflată în continuare în stare critică.

29 aug. 2014, 05:46
Cuţitarul din Craiova a fost REŢINUT după ce a fost ÎMPUŞCAT de poliţişti VIDEO

Cuţitarul a fost operat, medicii i-au extras din picior gloanţele trase de poliţişti pentru a-l putea opri. Acum este legat de pat şi păzit în permanenţă. Chiar şi rănit, bărbatul de 30 de ani, cunoscut cu probleme psihice, este extrem de violent.

„Este in continuare destul de agitat, de agresiv, in ciuda tuturor tratamentelor. In momentul in care devine mai agitat, atunci se mai sedeaza putin si reusim sa ne descurcam”, a declarat Bigdan Fanuta, managerul Spitalului de Urgenta Craiova.

Pe numele agresorului a fost emis un mandat de reţinere pentru tentativă de omor. Anchetatorii încearcă acum să afle dacă bărbatul a atacat cu bună ştiinţă trecătorii. Anchetatorii au cerut o expertiza psihiatrica pentru a stabili daca a avut discernamant in momentul in care a comis fapta.

Între timp, viaţa victimei sale atârnă în continuare de un fir de aţă. Bărbatul de 27 de ani este căsătorit, iar soţia sa este însărcinată. El este grav rănit la cap, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.