Cutremur în fotbal! Fotbalistul dat afară de Manchester City s-a sinucis

Un jucător, în vârstă de numai 17 ani, Jeremy Wisten, și-a luat viața după ce a fost dat afară de la echipa de fotbal Manchester City.

28 oct. 2020, 12:15

Jeremy Wisten, fost jucător la academia lui Manchester City, a decedat la vârsta de 17 ani. Tânărul sportiv visa să fie un jucător celebru la echipa de fotbal pe care o venera și unde voia să ajungă un mare jucător de fotbal. Nu a mai apucat să-și împlinească visul.

Jeremy urma cursurile Academiei de fotbal de la City din anul 2016, când a fost acceptat la echipa U13. Wisten era fundasș central.

După mai multe meciuri slabe, clubul de fotbal Manchester City a renunțat la el, iar asta a fost picătura care a umplut paharul pentru tânărul jucător de fotbal. Tânărul a intrat în depresie puternică căreia nu i-a mai putut face față. Într-un final a apelat la gestul extreme spre surprinderea familiei, prietenilor și a colegilor de echipă.

„Familia Manchester City a fost socata la aflarea vestii ca fostul jucator din Academie, Jeremy Wisten, a murit. Trimitem condoleantele noastre profunde prietenilor sai si familiei. Gandurile noastre sunt alaturi de ei in aceste momente grele”, a reactionat clubul pe Twitter.

Vedetele de la prima echipa Raheem Sterling și Aymeric Laporte au răspuns în feed-ul anunțului făcut de City pe net. La fel a făcut și fostul capitan Vincent Kompany, dar și mai multe cluburi, printre care și Borussia Dortmund.

LIGA CAMPIONILOR. Rezultatele de marţi, Real Madrid a obţinut un punct în prelungiri