Cutremur în handbalul românesc. ANUNŢ-ŞOC de ultimă oră despre CRISTINA NEAGU

Cristina Neagu ar fi trebuit să revină în luna august, dar recuperarea este extrem de anevoioasă după accidentarea teribilă suferită de în meciul cu Ungaria de la Campionatul European din 2018. Cea mai valoroasă jucătoare a lumii ar putea lipsi de la CM.

23 oct. 2019, 10:52
Cutremur în handbalul românesc. ANUNŢ-ŞOC de ultimă oră despre CRISTINA NEAGU

Cristina Neagu (31 de ani) are șanse mici să participe la Campionatul Mondial din Japonia, anunță selecționerul Tomas Ryde (59 de ani). CM se va desfăşura în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie, iar România face parte din grupa C, alături de Spania, Ungaria, Muntenegru, Senegal și Kazahstan.

Cristina Neagu, convocată la NAŢIONALĂ pentru preliminariile CE 2020 la 9 LUNI de la ruptura de ligamente

„Genunchiul ei e încă slăbit şi are dureri. A început uşor pregătirea, dar apar tot timpul dureri. A făcut câteva investigaţii suplimentare în Austria, însă nu e uşor de aflat cauza durerilor. Este foarte supărată din această cauză. E foarte didicil pentru ea. Se aștepta să joace în iulie, august. Acum am ajuns în octombrie și încă are dureri. În acest moment sunt şanse sub 20% să o avem la Campionatul Mondial din Japonia. De aceea eu pregătesc echipa fără ea, pentru că important să fac asta”, a declarat Tomas Ryde.