CUTREMUR în LIGA I. Fotbalişti prinşi că au jucat zeci de mii de euro la PARIURI

Printre cele 70.000 de români care au pariat online în perioada 11-30 septembrie la anumite case de pariuri considerate "interzise" de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc s-ar afla și mai mulți fotbaliști din Liga I, anunță Digi24.

20 nov. 2015, 16:40
CUTREMUR în LIGA I. Fotbalişti prinşi că au jucat zeci de mii de euro la PARIURI

Numele mai multor fotbaliști din Liga I au ieșit imediat în evidență, mai ales că în perioada respectivă au pariat sume destul de mari, de peste 5.000 de euro. Dacă acest lucru se va dovedi a fi adevărat, jucătorii riscă amenzi uriașe și chiar suspendări deoarece regulamentul FRF interzice fotbaliștilor să joace la pariuri.

„Noi nu identificăm în aceste liste jucători, nejucători, angajaţi ai unei instituţii. Nu avem de unde să ştim acest lucru. Şi nici nu ţine de competenţele noastre. Noi dăm mai departe listele respective şi toate informaţiile de care dispunem instituţiilor competente. FRF ne-a solicitat o întâlnire, pe care am programat-o săptămâna viitoare” a declarat Cristinela Odeta Nistor, preşedintele ONJN.

Răzvan Burleanu a confirmat că FRF dorește să intre în posesia documentelor, dar o decizie în cazul celor implicați va fi luată abia după mai multe cercetări: „În momentul de faţă, a început deja o comunicare între Departamentul de Integritate al FRF şi reprezentanţii autorităţilor, astfel încât să putem să intrăm în mod oficial în posesia acestor informaţii şi bineînţeles să demarăm anchetele corespunzătoare la nivelul Comisiei de Disciplină a FRF”.

Informația că mai mulți fotbaliști din Liga I joacă la pariuri vine la doar câteva zile după ce pe listele celor de la ONJN au apărut și numele a doi antrenori, italianul Nicolo Napoli de la CSMS Iași și de Flavius Stoican, cel care a pregătit-o în două rânduri pe Dinamo iar în această stagiune a activat câteva etape pe banca celor de la FC Voluntari. Ambii au negat însă că ar fi pariat pe conturile respective.