CUTREMUR în TENIS. Anunţ ŞOC făcut de Ion Ţiriac la Madrid

Ion Ţiriac a făcut un anunţ care a luat prin surprindere lumea tenisului.

08 mai 2018, 05:11
CUTREMUR în TENIS. Anunţ ŞOC făcut de Ion Ţiriac la Madrid

Ion Tiriac este patronul turneului de la Madrid, dar pe fondul neintelegerilor cu conducerea orasului a anuntat ca se gandeste sa mute competitia in alta parte. Parteneriatul cu municipalitatea expira in 2021 si, desi Ion Tiriac a incercat sa-l prelungeasca, autoritatile s-au opus.

Ion Ţiriac, în mijlocul unui scandal cu tentă sexuală. O jucătoare de top îl acuză pe miliardar

„Pentru mine, ideal ar fi ca turneul sa ramana aici inca 20 de ani, dar nu putem sta daca nu suntem doriti. Daca turneul nu este necesar pentru Madrid, nu putem fi aici. Nu inteleg cum sunt oameni care nu doresc acest turneu aici, cand el aduce bani pentru oras si pentru Spania. Orasul nu pierde bani, ci castiga, pe langa publicitatea generata. Insa nu eu sunt cel care trebuie sa inteleaga asta, ci cei care au responsabilitatea. Eu trebuie sa ma asigur ca turneul continua, aici sau in alta parte”, a spus Ion Tiriac pentru Marca.

Turneul de la Madrid genereaza anual venituri in valoare de 107 milioane de euro pentru capitala Spaniei, in timp ce municipalitatea ii ofera lui Ion Tiriac un bonus de 10 milioane de euro.