CUTREMUR la RAPID după ce Daniel Tudorache a pierdut Primăria Sectorului 1. Se anunţă falimentul: „El era adevăratul patron!”

Dumitru Tudor (69 de ani), unul dintre cei mai vechi impresari din fotbalul românesc, susține că Victor Angelescu (35 de ani), acţionarul majoritar al Rapidului, s-ar retrage după ce Daniel Tudorache a pierdut alegerile pentru Primăria Sectorului 1.

14 oct. 2020, 13:47
CUTREMUR la RAPID după ce Daniel Tudorache a pierdut Primăria Sectorului 1. Se anunţă falimentul: „El era adevăratul patron!”

Dumitru Tudor este convins că actualul patron va renunța la pachetul majoritar și va ceda echipa, nemaiavând bani să investească la un club care își dorește promovarea în Liga 1. Acesta spune că marea majoritate a banilor investiți la clubul din Giulești au fost dați de fostul primar, Daniel Tudorache, din bugetul Primăriei Sectorului 1.

„Dragii mei rapidişti, din surse sigure, aşa-zisul patron al Rapidului a dat sfoară în ţară că vrea să se retragă. Acum mult timp am scris că acest băiat este băgat în faţă de alţii. Adevăratul patron a fost primarul Tudorache, care a ţinut Rapidul prin sponsorizări şi cu banii din primărie. Dar dacă nu a câştigat alegerile, omul nu mai are posibilităţi şi asa zisul patron a intrat în panică, pentru că trebuie bani la un club de talia Rapidului. E foarte, foarte greu în această situaţie să vină cineva să bage bani la Rapid”, a scris Dumitru Tudor pe Facebook.

Clotilde Armand, decizie radicală legată de Rapid. Ce spune noul primar al Sectorului 1 despre finanţarea clubului din Giuleşti

Victor Angelescu a infirmat informaţia pentru GSP și a făcut câteva precizări legate de banii investiți la Rapid.

„Nu știu cine este Dumitru Tudor și ce a spus el. Tot ce pot să vă spun este că nu a existat niciun ban venit de la Primăria Sectorului 1 sau de la domnul Daniel Tudorache. Într-adevăr, fostul primar a pus bazele proiectului și ne-a pus în contact cu câțiva sponsori, dar nimic mai mult. Nu intenționez să vând acțiuni. Noi avem 50%. Poate ceilalți vor să vândă, dar chiar nu cred. Mergem mai departe cu acest proiect”, a spus Victor Angelescu.