Cutremurătoarea POVESTE a BĂIATULUI ŞARPE. Năpârleşte o dată la 41 de zile şi este urmărit de un BLESTEM FOTO

Un adolescent din Indonezia suferă de o boală rară de piele, fiind cunoscut drept băiatul şarpe. Astfel, pielea lui năpârleşte o dată la 41 de zile şi este obligat tot timpul să stea în apă sau să îşi dea cu cremă hidratantă altfel s-ar "usca complet".

24 sept. 2014, 17:29

Ari Wibowo, un copil de 16 ani din Indonezia, suferă de o boală cutremurătoare. Astfel, el este obligat să intre în apă în fiecare oră, ca apoi să îşi dea corpul cu loţiune pentru ca pielea să nu îi devină prea rigidă şi să îl împiedice să se mişte, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Povestea SATULUI în care OAMENII se TOPESC din cauza SOARELUI VIDEO

Mai mult, medicii spun că nu au resursele necesare pentru a-l trata pe băiat, iar familia este săracă şi nu are bani să încerce un tratament în alte ţări.Boala de care suferă tânărul se numeşte eritrodermă. Astfel, o dată la 41 de zile, pielea lui năpârleşte complet. Cu toate acestea, localnicii spun că micuţul a fost lovit de un blestem, primit de mamă,  care obişnuia să chinuie şopârle atunci când era însărcinată.

Citeşte şi O femeie şi-a transformat BOALA de piele într-o ARTĂ bizară – GALERIE FOTO

Dacă nu se hidratează şi dacă nu inmoaie pielea în apă, ea s-ar scoroji, iar corpul ar împietri şi nu ar mai putea să se mişte. Dacă nu se îngrijeşte de pielea lui o perioadă mai lungă de timp, încreţiturile din gură i se usucă şi nu ar mai fi capabil să vorbească. I s-ar usca şi sângele din corp„, a declarat un fotograf american care a descoperit cazul bizar al indonezianului.