CUTREMURĂTOR. O fetiţă i-a scris lui Moş Crăciun. „Poţi să ne aduci nişte mâncare cadou”

O fetiță de doar șapte ani din Liverpool (Marea Britanie) a reușit să emoționeze întreaga planetă cu scrisoarea ei pentru Moș Crăciun.

20 nov. 2019, 12:07
CUTREMURĂTOR. O fetiţă i-a scris lui Moş Crăciun. „Poţi să ne aduci nişte mâncare cadou”

Scrisoare emoţionantă pentru Moş Crăciun. Copila locuiește alături de sora ei la o rudă, fiindcă părinții se confruntă cu mari probleme financiare, scrie a1.ro. Copiii proveniți din astfel de familii defavorizate primesc ajutorul celor de la Centrul L6 Community Centre din Everton, dar uneori și ei sunt depășiți de situație.

Totuși, scrisoarea copilei a devenit virală și sute de oameni s-au oferit să doneze mâncare, jucării și bani.

Citeşte şi ZILE LIBERE 2019. Minivacanţa de Crăciun, prelungită pentru bugetari. Cât vor sta românii acasă de sărbători

Nu mai e mult până de sărbătorile de iarnă, așa că fetița a decis să scrie o scrisoare lui Moș Crăciun, prin care cere ceea ce ei i se pare cel mai important: o casă și niște mâncare.

„Dragă Moș Crăciun. Poți să ne ajuți tu?

Putem să primim o căsuță de Crăciun? Mama vrea să fim toți împreună. Poți să ne dai niște mâncare și eu să primesc doar o păpușă drăguță de Crăciun? Mulțumesc”

Într-o altă scrisoare, un băiețel a mărturisit lui Moș Crăciun că tot ceea ce își dorește cadou este să nu mai simtă frigul din casă.

Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, mulți dintre oameni alegând chiar să facă un gest de mărinimie pentru acești copii defavorizați din Liverpool.

Copiii nu ar trebui să se îngrijoreze că vine Crăciunul, ei ar trebui să fie doar fericiți și să râdă, fără grija zilei de mâine. Un detaliu trist este faptul că acest lucru se întâmplă nu doar la Liverpool în Marea Britanie, ci mai ales în România.