CUTREMURĂTOR. S-a căsătorit cu doar o zi înainte de a muri. Ce i-a mărturisit soţiei este dureros FOTO

O femeie s-a căsătorit cu bărbatul vieții ei, cu o zi înainte ca acesta să moară răpus de o tumoare pe creier.

01 iul. 2019, 14:37

Bărbatul care a murit la doar 22 de ani era și soț și tată, scrie a1.ro. Împreună cu soția sa Maia Falwasser, au un fiu de numai 11 luni.

Navar Herbert, a murit marți seara, a doua zi după ce a sărbătorit ceremonia de căsătorie împreună cu iubita lui soție.

Citeşte şi Horoscop 2 iulie 2019. Se anunţă o ieşire la terasă, un flirt cu colega şi se primesc şi ceva bani

Jucătorul de rugby din Coasta de Aur a fost diagnosticat cu tumora acum câteva luni și starea lui s-a deteriorat rapid. După o bătălie lungă cu o tumoare de cancer de sarcom acesta s-a stins din viață lăsând în urmă zeci de prieteni, familia și copilul său. Decizia de a face nunta cât mai rapid a fost o binecuvîntare pentru el și pentru soția lui.

Maia, a împărtășit un videoclip emoționant pe o pagină GoFundMe pe care a creat-o cu scopul colectării unei sume de bani pentru a putea transporta corpul lui Navar în orașul său natal Kotahitanga Marae din Noua Zeelandă.

Aceasta mai scrie pe pagină: ” Îmi este greu, dar îmi găsesc puterea și refugiul în sprijinul tuturor”.

Prietenii lui Navar îl ajută pe acesta să se îmbrace și să se pregătească pentru ziua cea mare, când îi va spune ” DA” persoanei pe care o iubește cel mai mult, Maia Falwasser.

Când Maia apare, acesta o ia de mână și îi declară toată dragoste pe care i-o poartă.

După ceremonie, familia și prietenii efectuează un haka – un strigăt și un dans tradițional de război pentru noul cuplu căsătorit.

Clubul de rugby a lui Navar, a organizat o petrecere și a contribuit, de asemenea, la colecta sumei de bani pentru transportul trupului neînsuflețit al coechipierului lor.