Cutremurător. Casa unei victime de la Colectiv a fost spartă de hoţi

În timp ce se află pe patul de spital şi luptă pentru viaţa lui, unul dintre răniţi a devenit şi victima hoţilor. Potrivit România TV, casa i-a fost spartă de hoţi, după ce s-a aflat că omul este internat în stare gravă.

03 nov. 2015, 09:49
Cutremurător. Casa unei victime de la Colectiv a fost spartă de hoţi

Prietenii lui Florin Popescu, un tânăr rănit în incendiul de la clubul Colectiv, au observat că uşa de la intrarea în apartamentul acestuia a fost fost forţată şi au anunţat imediat autorităţile.

O prietenă a lui Florin a scris pe Facebook: „In ce tara traim, Doamne????Eroul care acum se lupta intre viata si moarte…:((cineva care a aflat situatia lui a profitat si i-a spart casa…politia incearca sa dea de hoti…ce suflet au uni de se pot bucura de nenorocirea altora?„.

Citeşte şi Mesajul unui tânăr pentru clasa politică: Să vă ferească Dumnezeu de marşul în care nu vom mai fi tăcuţi

Poliţiştii care au sosit la faţa locului au constatat că toată casa băiatului era răvăşită, însă nu au putut găsi pe nimeni care să confirme dacă era sau nu ceva furat din casă. Florin Popescu locuia singur, iubita lui era plecată în străinătate, iar părinţii lui au murit în urmă cu mai mulţi ani.

Citeşte şi Drame fără sfârşit după incendiul de la Colectiv: „Irina ştie că tati e la serviciu, în delegaţie”

Florin Popescu lucra ca bodyguard în clubul Colectiv, iar martorii povestesc că a scos răniţi pe braţe, înainte de ca el însuşi să fie rănit. În momentul de faţă, el se află internat în stare gravă, cu faţa arsă, la spitalul SRI.

Citeşte şi Radu Ciprian Alexandru, eroul care a intrat de trei ori în infern