CUTREMURĂTOR! Ce a apărut în faţa casei Adrianei, fetiţa omorâtă de olandez. Vecinii, în stare de şoc FOTO

Colegii Adrianei au realizat un moment extrem de dureros pentru părinții fetei. Aceștia au venit în fața locuinței sale pentru a-i aduce un ultim omagiu. Însoțiți de profesorii lor, prietenii fetiței au venit cu flori și lumânări la casa ei

24 sept. 2019, 06:36
CUTREMURĂTOR! Ce a apărut în faţa casei Adrianei, fetiţa omorâtă de olandez. Vecinii, în stare de şoc FOTO

Olandezul acuzat de uciderea cu premediare a Adrianei s-a sinucis, după ce a intrat violent într-un camion. Luni, 23 septembrie, a fost pus sub învinuire pentru lipsire de libertate, agresiune sexuală și omor. Autoritățile din ambele țări sunt în contact direct, iar Parchetul General a preluat cazul.

Fosta iubită a olandezului care a ucis fetiţa din Dâmboviţa, dezvăluiri cutremurătoare. Ce spune femeia

Surse judiciare au dezvăluit faptul că suspectul principal se afla în Olanda și că urma ca anchetatorii români să ceară un mandat de arestare pentru numele său, înainte ca acesta să se sinucidă.

Imagini de la locul unde s-a sinucis ucigaşul olandez. Pedofilul a intrat cu maşina într-un tir VIDEO

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu a susținut că dacă suspectul din Olanda era declarat pedofil, autoritățile din România trebuiau să ia la cunoștință acest lucru: „Este un individ bolnav. Pedofilia este o boala, un comportament sexual deviant, este un individ care a venit aici în Româia la vânătoare. Și olandezul nostru vânător este bine mersi în țara lui. Până o să îl aducem noi de acolo, o să mai dureze. Achetatorii au constatat că s-a tot învârtit prin câteva localități și căuta zone izolate, sate, după instinctul lui de criminal a stat lângă o școală”.