CUTREMURĂTOR. Daniela Gyorfi a vorbit despre ULTIMELE CLIPE din viaţa mamei ei: Am ţinut-o de mână

Mama Danielei Gyorfi, în vârstă de 62 de ani, s-a stins duminică din viaţă după ce fusese internată săptămâna trecută la terapie intensivă. Artista, care a declarat de nenumarate ori că nu poate concepe viaţa fără ea, a văzut-o stingându-se dub privirile sale.

01 oct. 2013, 08:16
CUTREMURĂTOR. Daniela Gyorfi a vorbit despre ULTIMELE CLIPE din viaţa mamei ei: Am ţinut-o de mână

Mama Danielei Gyorfi s-a stins din viaţă duminică dimineaţă, la ora 6.00, la Spitalul Clinic de Urgenţă, unde fusese internată cu o săptămână în urmă. Mama artistei, care de mai bine de 30 de ani suferea de o paralizie a picioarelor, a intrat în comă joi.

„Mama era internată, iar eu a trebuit să plec în Portugalia cu treabă. Am vorbit des la telefon, mereu. Era bine, nu a bănuit nicio secundă că se duce. Când am ajuns înapoi în ţară, era deja în comă. Am fost lângă ea până în ultimul moment, am ţinut-o de mână”, a povestit Daniela printre lacrimi, potrivit cancan.ro. Artista nu s-a mişcat de la căpătâiul mamei până în ultima clipă, iar acum nu se poate accepta că moartea a luat-o de lângă ea.

Artista este devastată, cu atât mai mult cu cât de nenumărate ori a mărturisit cât de mult îşi iubeşte mama, de care a avut grijă în fiecare zi, de la cumplitul accident suferit în urmă cu 30 de ani, când a căzut şi a paralizat.

„Nu am cuvinte să spun cât o iubesc. Câtă îngrijire, câte medicamente, tot ce s-a putut pe lumea asta şi mi-a fost posibil să fac pentru ea, am făcut. Nu mă aşteptam la aşa ceva, atât de galopant pentru mine, pentru ea. Nimeni niciodată, chiar dacă am o fată, nu o să-mi ia acest gol pe care mi l-a lăsat mama”, a spus Daniela în exclusivitate la România TV.