Cutremurător, fiica în vârstă de 5 ani a pădurarului ucis a încărunţit. Mărturisiri şocante făcute de mama sa VIDEO

Au trecut două luni de la asasinarea pădurarului Liviu Pop, în Codrii Lăpușului. De atunci și până acum criminalii sunt încă în libertate iar ancheta bate pasul pe loc. Famila bărbatului trece însă prin momente cumplite. De treburile casei se ocupă acum soția și mama acestuia, iar trei copile își plâng tatăl mort la datorie, ucis de mafioții protejați de putregaiul din justiție. Fiica cea mare, de numai cinci anișori, a albit deja de dorul părintelui care nu se va mai întoarce niciodata să o strângă în brațe.

19 dec. 2019, 14:13
Cutremurător, fiica în vârstă de 5 ani a pădurarului ucis a încărunţit. Mărturisiri şocante făcute de mama sa VIDEO

Cinci suflete distruse a lăsat în urmă pădurarul Liviu Pop. Gemenele Raluca și Sofia, care au un an și două luni, mama lor Anamaria și bunica dinspre tată, Lenuța. Cel mai greu este însă pentru fetița cea mare, Ilinca. Are 5 anișori și merge la grădiniță, a aflat ce s-a întâmplat de la colegi. Se întristează tare mult când vede alți tați care își lasă copiii acolo. Trece de două ori pe zi pe lângă micul cimitir aflat în pantă, acolo unde se află și mormântul părintelui ei. A albit deja în aștepatea tatălui care nu va mai veni niciodată la ea.

Evită să vorbească despre el, dar plânge multe ore în continuu, mai ales seara şi se leagă de lucruri vechi, pe care nu le mai avem, precum un căţel care a plecat demult de la noi. Sigur, astea sunt pretexte… Cu fiecare ocazie pe care o prinde ea plange foarte mult. Este alt om, este mai rece, i-au aparut fire carunte , e groaznic„, a declarat mama fetiţei, pentru România TV

Micuța suferea teribil după moartea bunicului său în urmă cu doar șase luni, iar dispariția tatălui său, de care era extrem de atașată, ar fi putut să-i provoace un șoc. Văduva pădurarului a cerut sfatul apropiaților pentru a afla cum e mai bine să-i dea copilei cumplita veste și cum să o ajute să treacă peste acest șoc de neimaginat pentru un copil de nici 6 ani.

Acum, statul a decis ca două dintre fiicele pădurarului să primească pensie de urmaș de numai 340 de lei, iar una de 700. Umilința este uriașă: pe actul pensiei, autoritățile au trecut la cauza decesului: boală obișnuită. Asta în timp ce Liviu Pop a fost găsit în pădure, împușcat cu propria armă. Anchetatorii au stabilit că el se luptase înainte cu doi hoți pe care i-a surprins la furat.