CUTREMURĂTOR. Mărturisirea ŞOCANTĂ a suporterului UMPLUT DE SÂNGE pe Arena Naţională VIDEO

Sandor Banyai, fanul lui "U" Cluj bătut cu bestialitate de angajaţii BGS la meciul România-Ungaria de pe Arena Naţională, are seriose probleme de sănătate: și-a fracturat două vertebre, iar duminică a ajuns la spital, la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj-Napoca.

13 oct. 2014, 08:55

„Totul a pornit de la organizare, cum s-au dat bilete galeriilor din țară alături de suporterii unguri? Cădeau pe noi în permanență torțe, petarde și era de așteptat că se va întâmpla ceva rău. După ce s-au aprins spiritele am început să ne aprindem și noi, la propriu, veneau torțe peste noi aruncate de unguri. Apoi au intervenit forțele de ordine și ne-au spart și ele. Eu înțeleg că pe stadioane mai intră și suporteri interziși sau puși pe scandal, dar să ajungi să bați în acest hal, fără niciun discernământ, oameni care nu fac altceva decât să privească un meci e un abuz care nu mai poate fi trecut cu vederea”, a declarat Sandor Banyai pentru numaiu.ro.

„Nu se mai poate ce ne fac ăștia, urlu de durere dar mai tare mă doare nedreptatea la care suntem supuși noi, suporterii. Trebuie să ne asculte și pe noi cineva când spunem că suntem victimele bătăușilor de profesie angajați să mențină ordinea, trebuie să facem ceva pentru că altfel murim toți și nimănui nu îi pasă!”, a mai declarat fanul lui „U”.

Ca o cruntă ironie, în 1998, pe Nepstadion, la Ungaria- România 1-1, Sandor Banyai a fost bătut, alături de mulți alți suporteri români, de forțele de ordine maghiare!