Cutremurător, o fetiţă de doi ani a fost găsit în apartament lângă cadavrele părinţilor. Ce s-a întâmplat

O fetiță de doar doi ani a fost descoperită într-un apartament alături de cadavrele părinților ei. Fetița, pe nume Alexandra, era înfometată și suferea de dezhidratare.

12 mai 2019, 19:02
Cutremurător, o fetiţă de doi ani a fost găsit în apartament lângă cadavrele părinţilor. Ce s-a întâmplat

Fetiţa nici nu mai putea să se mai miște de foame și de sete. Cauza decesului părinților ei nu este cunoscută deocamdată, dar anchetatorii au dezvăluit că părinții ei erau morți de cel puțin nouă zile, a informat mirror.co.uk. Se bănuiește că părinții ar fi murit de supradoze de droguri Nu se știe nici dacă au murit în același timp, sau la un anumit interval de timp.

În apartament s-au găsit mai multe seringi și anchetatorii iau în calcul faptul că, probabil, părinții copilei erau dependenți de droguri și au murit de supradoză. „Nu erau urme de violență pe corpurile bărbatului, născut în 1985, și nici pe al soției, născută în 1991”, au spus polițiștii, care au deschis o anchetă. Nu se știe dacă în tot acest timp cât a stat lângă cadavrele părinților ei micuța Alexandra a avut ceva de mâncare sau de băut la îndemână. Fetița a fost transportată imediat la spital pentru îngrijiri.