Cutremurător. Şi-a găsit fata de 18 ani moartă în cadă după un zgomot ciudat. Paramedicii nu au reuşit resuscitarea

O mamă şi-a găsit fiica de 18 ani, moartă în cadă, şi a încercat să o resusciteze pe podeaua băii, sub privirile îngrozite ale familiei.

30 mai 2019, 08:35
Cutremurător. Şi-a găsit fata de 18 ani moartă în cadă după un zgomot ciudat. Paramedicii nu au reuşit resuscitarea

O mamă şi-a găsit fiica de 18 ani, moartă în cadă, după un zgomot ciudat. Femeia a auzit un zgomot ciudat şi a realizat imediat că s-a întâmplat ceva, motiv pentru care s-a dus direct la uşa băii în care se afla fiica sa.

Mama a strigat-o pe tânăra de 18 ani, însă pentru că nu a primit niciun răspuns a deschis uşa, care era încuiată pe interior, cu ajutorul unui pix.

Moarte şocantă în lift: Capul i-a rămas la parter, iar trupul a ajuns la etajul trei. Cum s-a întâmplat tragedia 

Femeia în vârstă de 44 de ani a găsit-o pe fiica sa, Amber, în cada plină de apă, în timp ce robinetul era deschis, iar apa inundase deja baia.

Disperată, mama a sunat la Ambulanţă şi a încercat să o resusciteze pe fiica sa până la sosirea paramedicilor, notează thesun.co.uk.

Paramedicii au reuşit să o resusciteze pe fata de 18 ani şi apoi au transportat-o la spital, însă după câteva zile, inima fetei s-a oprit.

Medicii au efectuat necropsia tinerei şi aşa au aflat cauza morţii.

Amber a suferit, la numai 18 ani, sindromul morţii subite, o aritmie cardiacă care a condus la moartea instantanee a fetei.

Moartea cardiacă subită este moartea bruscă, neașteptată din cauza pierderii funcției cardiace, a respirației și a cunoștiinței. Acesta apare cel mai frecvent la adulții între 35 și 45 de ani, și afectează bărbații mai des decât femeile.

Moartea cardiacă subită apare din cauza tulburărilor electrice ale inimii. Acțiunea de pompare a inimii oprește fluxul de sânge către restul corpului, iar sângele bogat în oxigen nu poate ajunge la mușchiul inimii. Aceasta, la rândul său, afectează inima.

Majoritatea cazurilor de moarte cardiacă subită sunt cauzate de ritmuri anormale ale inimii, numite aritmii. Acestea reprezintă o problemă cu sistemul electric al inimii, caz în care inima nu poate pompa sânge.

Cea mai frecventă aritmie se numește fibrilație ventriculară, la care impulsurile electrice fac ca ventriculii să vibreze inutil în loc să pompeze sânge.