CUTREMURĂTOR. Un câine a refuzat să plece de lângă sicriul stăpânului său. „Şi-a aşezat capul pe pieptul lui şi acolo a rămas”

Este imaginea ce-a înduioșat mii de oameni. La înmormântarea stăpânului său, un câine se apropie de sicriu, se ridică pe picioarele din spate și își pune capul pe pieptul acestuia, luându-și adio.

24 apr. 2019, 06:39
CUTREMURĂTOR. Un câine a refuzat să plece de lângă sicriul stăpânului său. „Şi-a aşezat capul pe pieptul lui şi acolo a rămas”

William Schiller, Bill, a murit pe 8 aprilie, scrie a1.ro. La înmormântare, toți ochii au fost ațintiți asupra „Șefului”, câinele lui. Animalul s-a apropiat de sicriul stăpânului său pentru a-și lua adio.

Momentul a fost fotografiat de Nina Holcombe, o fetiță de 12 ani, nepoata lui Bill. Ea a postat imaginea pe Instagram, cu mesajul: „Îmi va fi mereu dor de tine”.

Citeşte şi Un câine îşi aşteaptă de o săptămână stăpânul care a murit la un spital

„Nu voi uita niciodată acel moment. Și-a întins gâtul cât a putut el de mult și i-a lins urechea lui Bill. Când a văzut că nu se mișcă, Șeful și-a așezat capul pe pieptul lui și nu a mai vrut să plece”, a povestit Anne Marie, soția lui Bill, într-un interviu pentru NBC.

Anne Marie l-a adoptat pe Șef în 2014, la insistențele soțului ei.

„Când l-a văzut prima oară pe Șef, s-a tot plimbat prin casă…s-a uitat bine la el, apoi s-a întors spre mine și mi-a zis: ‘Ăsta e câinele nostru’. Sunt bucuroasă că a putut să își ia adio de la tăticul lui”, a adăugat ea.