CUTREMURĂTOR. Una dintre CELE MAI IUBITE vedete din lume a fost VIOLATĂ

Oprah a fost abuzată sexual de unchiul ei, un văr şi un prieten de familie. Chiar Oprah a făcut această dezvăluire în 1986, în cadrul show-ului său tv.

12 iul. 2014, 13:27
CUTREMURĂTOR. Una dintre CELE MAI IUBITE vedete din lume a fost VIOLATĂ

Oprah s-a născut în Kosciusko, Mississippi, în 1954, într-o familie săracă şi fără să ştie cu siguranţă cine îi este tatăl. Până la vârsta de şase ani a fost crescută de bunica ei, în spirit religios. Potrivit evz.ro, la vârsta de nouă ani a fost abuzată sexual de unchiul ei, un văr şi un prieten de familie. Chiar Oprah a făcut această dezvăluire în 1986, în cadrul show-ului său tv.

La vârsta de 13 ani, sătulă de abuzuri, fugea de acasă. Mai trecea printr-un moment tragic la vârsta de 14 ani: a rămas însărcinată, însă copilul a murit curând după naştere. A ţinut secret acest episod din viaţa ei, însă un membru al familiei a vândut povestea unui tabloid. În cele din urmă, ajunsă în grija presupusului tată care s-a ocupat de educaţia ei, a ajuns un elev model la şcolile unde a învăţat, şi a câştigat un concurs de oratorie. Oprah îşi începea cariera la un radio din Tennessee, la vârsta de 19 ani.

„The Oprah Winfrey Show” s-a lansat în 1986, iar în 2011 a avut loc ultimul sezon. Este cel mai longeviv show tv din Statele Unite- a rulat timp de 25 de sezoane, în 4.561 de episoade, fiind totodată şi cea mai vizionată producţie tv din toate timpurile. Oprah a devenit milionară la vârsta de 32 de ani, atunci când show-ul ei a fost transmis la nivel naţional.