Cutremurul din ’77 a fost provocat de extratereştri. Dovezile incontestabile FOTO

Prof. Calin Turcu a organizat in 1977, la nivel national, un grup informal de cercetare a fenomenului OZN, numit "Romanian UFO Researchers (RUFOR)". Acesta a publicat un buletin OZN, numit RUFOR (27 numere, 1979-86), avand o circulatie restransa.

30 ian. 2015, 15:03
Cutremurul din ’77 a fost provocat de extratereştri. Dovezile incontestabile FOTO

Ulterior Calin Turcu a organizat cea mai voluminoasa arhiva de rapoarte scrise, fotografii si filme privind cazurile OZN din Romania, iar din 1992 cea mai mare biblioteca OZN din Romania, biblioteca pe care a dorit-o publica, scrie antena3.ro. Acelasi grup a editat, in perioada 1994-1996 periodicul „RUFOR", editor sef fiind Peter Leb din Targu Mures, unde se afla si redactia. Au aparut in total 21 de numere, primele 8 in format tabloid, iar celelalte ca o revista A4.

Citeşte şi Marele CUTREMUR este aproape. Ce trebuie să faci pentru a rămâne în viaţă

Intr-unul din numerele revistei, aparut in anul 1977, profesorul Turcu relata intamplarea petrecuta profesorului Nicolae Barbulescu din Ploiesti: "S-a intamplat pe 4 martie 1977, ora 18:30 in Padurea Cazacului, Bughea de Jos, Valenii de Munte, jud. Prahova. In dupa-amiaza acelei zile, veneam impreuna cu un prieten dinspre Slanic, spre Valeni, traversand Padurea Cazacu.

La iesire din padure, in partea stanga, am observat urmatorul fenomen: in stanga - o pata luminoasa, cu un contur neregulat, de culoare verde-bleu, iar in dreapta, trei discuri de lumina de culoare verde aprins. Era ora 18:30.

Citeşte şi Mircea Radulian, despre cutremurele din ultima perioadă: Este o activitate ceva mai mare

Pata verde era nemiscata, pe cand cele trei discuri de lumina se miscau lent, de sus in jos, parca pluteau, parca vegheau asupra noastra".

Asta s-a intamplat cu numai 3 ore inaintea devastatorului cutremur din 1977, deasupra Romaniei. Multi UFO-logi considera ca exista o legatura intre "aparitia OZN-urilor" si cutremurul care a lovit tara noastra in acea seara.

Ulterior Calin Turcu a organizat cea mai voluminoasa arhiva de rapoarte scrise, fotografii si filme privind cazurile OZN din Romania, iar din 1992 cea mai mare biblioteca OZN din Romania, biblioteca pe care a dorit-o publica, scrie antena3.ro. Acelasi grup a editat, in perioada 1994-1996 periodicul „RUFOR”, editor sef fiind Peter Leb din Targu Mures, unde se afla si redactia. Au aparut in total 21 de numere, primele 8 in format tabloid, iar celelalte ca o revista A4.

Citeşte şi Marele CUTREMUR este aproape. Ce trebuie să faci pentru a rămâne în viaţă

Intr-unul din numerele revistei, aparut in anul 1977, profesorul Turcu relata intamplarea petrecuta profesorului Nicolae Barbulescu din Ploiesti: „S-a intamplat pe 4 martie 1977, ora 18:30 in Padurea Cazacului, Bughea de Jos, Valenii de Munte, jud. Prahova. In dupa-amiaza acelei zile, veneam impreuna cu un prieten dinspre Slanic, spre Valeni, traversand Padurea Cazacu.

La iesire din padure, in partea stanga, am observat urmatorul fenomen: in stanga – o pata luminoasa, cu un contur neregulat, de culoare verde-bleu, iar in dreapta, trei discuri de lumina de culoare verde aprins. Era ora 18:30.

Citeşte şi Mircea Radulian, despre cutremurele din ultima perioadă: Este o activitate ceva mai mare

Pata verde era nemiscata, pe cand cele trei discuri de lumina se miscau lent, de sus in jos, parca pluteau, parca vegheau asupra noastra”.

Asta s-a intamplat cu numai 3 ore inaintea devastatorului cutremur din 1977, deasupra Romaniei. Multi UFO-logi considera ca exista o legatura intre „aparitia OZN-urilor” si cutremurul care a lovit tara noastra in acea seara.