Dacă ai aceste trei sentimente, după ce ai întâlnit pe cineva, atunci este foarte probabil să vă cunoaşteţi dintr-o altă viaţă!

Nu ne putem aminti, în mod conștient despre existențele anterioare, însă acestea pot reveni în viața noastră prin mici detalii, care au un impact extraordinar asupra noastră.

24 mart. 2018, 11:27
Dacă ai aceste trei sentimente, după ce ai întâlnit pe cineva, atunci este foarte probabil să vă cunoaşteţi dintr-o altă viaţă!

Existența sufletului nostru apare dincolo de spațiu și timp, însă pentru a se dezvolta are nevoie să interacționeze cu alte suflete. În momentul în care întâlnești un suflet, pe care l-ai mai întâlnit într-o existență anterioară, mintea și trupul vor avea o reacție aproape inexplicabilă.

Iată la ce semne ar trebui să fii atent, pentru a conștientiza întâlnirea cu un suflet dintr-o viață anterioară.

1. Sentimentul de repulsie sau conexiune instantă

De cele mai multe ori, acest sentiment nu poate trece neobservat. Probabil că și ție ți s-a întâmplat să cunoști persoane care îți sunt dragi de la început sau pe care le respingi din start. Acest lucru se datorează experienței trăite într-o viață anterioară alături de acea persoană.

2. Conexiune telepatică

Mesajele transmise, în mod telepatic, pot fi mai subtile decât te-ai fi așteptat. Nu înseamnă că trebuie să gândești la fel ca persoana pe care doar ce ai cunoscut-o, însă dacă vă veți dedica timp și veți aprofunda experiențele din viața reală, cu siguranță acțiunile voastre se vor asemăna în mare parte.

Persoanele cu care împărtășești telepatia, cu siguranță ți-au fost apropiate într-o viață anterioară!

3. Poți citi în ochii lor

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, iar aceste cuvinte sunt pe deplin adevărate. Dacă doar ai privit în ochii unei persoane și ai simțit imediat o conexiune cu ea, este foarte probabil ca sufletele voastre să se vadă în oglindă și să își reamintească de experiențele trăite anterior. Poate fi vorba atât de experiențe plăcute, cât și neplăcute.

sursa: secretele.com