Dacă faceți artă din cafea, preferați accesorii pentru barista, home use – le găsiți la Edream

Există și în România, similar cu ce au turcii, o pasiune extraordinară pentru cafea. Arta de a prepară, dar și de a servi o cafea bună împarte lumea în două: cei care se mulțumesc cu orice și cei care duc pasiunea mai departe. Atât de departe încât ar fi dispuși și să investească în aparatură și accesorii barista, dar home use.

24 aug. 2023, 18:35
Dacă faceți artă din cafea, preferați accesorii pentru barista, home use – le găsiți la Edream

Pot face asta destul de ușor. În capitală există un showroom al unui furnizor de nișă, prezent și în mediul online. Este vorba despre site-ul oficial edream.ro. De aici pot fi cumpărate echipamente și accesorii pentru barista.

Gama extinsă de produse

Desigur, când ești barista și știi ce presupune cafeaua de calitate și esența sa adevărată, alegi de la râșniță la espressor și accesorii pentru barista pentru a le folosi și acasă. Nu degeaba se spune că din moment ce ai gustat o cafea cu adevărat preparată cu măiestrie, îți dai seama că ai servit până acum doar apă colorată. Desigur, nu vei mai dori să scazi aceste standarde.

Implicit cei care nu au neapărat experiență în domeniu, dar își doresc să se inițieze în asta și să nu mai depindă de cafeneaua din cartier, vor prefera să investească într-un coffee corner acasă. Adică să își achiziție tot ce e necesar pentru a prepara acasă, cu minim de efort, oricând cafea delicioasă. Simplu, fără să fie necesare cunoștințe tehnice avansate, deci la o simplă apăsare de buton.

Edream le îndeplinește acest vis!

Cine spune că trebuie să fii barista pentru a te bucura de cafea ca la carte preparată? Edream ne poartă în lumea aromelor și posibilităților de a fi home barista.

De la edream.ro își pot achiziționa accesorii cafea, printre care: cântar, tamper, latieră, pahare gradate, site, distribuitor și lista poate continua.

În materie de espressoare, râșnițe au de ales între cele automate și cele manuale. Sunt comercializate aici branduri de renume la nivel mondial, de la Eureka la Lelit, de la Gaggia la Hugh, Staresso etc. Mai mult decât atât, cei de la Edream au avut și inspirata idee de a crea promoții cu pachete promo, reprezentând espressor și râșnița. Pentru că o cafea bună nu are cum să fie preparată fără unul din cele două echipamente. Iar împreună au toate șansele să elibereze aroma completă din boabele de cafea și să rezulte în divina licoare.

Profitați de ofertele speciale

Mai mult decât cafea de calitate, de aici pot fi achiziționate și sortimente de ceai, shake-uri, precum și râșnițe manuale sau espressoare portabile, pocket size. Asta pentru că adevărații pasionați nu sunt dispuși vreodată să facă vreun compromis, astfel încât oriunde vor fi își vor dori să poată în continuare să își prepare deliciul de zi cu zi. Iată că pot, își vor împacheta espressorul în bagaje.

 

Pentru cei interesați, comenzile pot fi plasate în pagina oficială.

Contact:

0800 960 350

[email protected]

[email protected]

Showroom Nisipari, Nr.23 Aviației/Herăstrău, București