„Dacă mă sărută data viitoare?” Nu o să-ţi vină să crezi cum arată acum copilul simpatic din reclamă

In urma cu doar cativa ani, doi copii simpatici faceau senzatie intr-o reclama adorabila pe care o stia pe de rost intreaga Romanie. Ce s-a intamplat insa cu pustii adorabili si cum arata ei acum?

14 nov. 2013, 08:41
„Dacă mă sărută data viitoare?” Nu o să-ţi vină să crezi cum arată acum copilul simpatic din reclamă

Reclama la branza topita „Colegi de scoala” spune povestea a doi elevi de scoala generala, un baietel si o fetita, care se intalnaesc in pauza de masa si fac schimb de sandvisuri. Extrem de simpatic, pustiul renunta la una dintre gustarile pregatite de mama lui si i-o cedeaza colegei, pe care o bate gandul sa il sarute data viitoare cand il vede.

Telepatic parca, micutul are aceleasi ganduri si isi pune o intrebare care a devenit arhicunoscuta in Romania: „Daca ma saruta data viitoare?”.

Noni Razvan Ene, pustiul simpatic din reclama are acum 20 de ani si incearca sa devina cunoscut in industria muzicala actuala, el avand deja experienta unor festivaluri la care a participat pevremea cand era doar un copil.

Nu multi isi amintesc, probabil, ca Noni a reprezentat Romania la Eurovisionul Copiilor si a ocupat cea de-a patra pozitie, o reala performanta pe care nu a mai egalat-o niciun alt concurent pana acum. Mai mult decat atat, el a castigat trofeul Mamaia Copiilor din 2002 si o multime de alte premii la festivaluri nationale si internationale.

Ajuns la adolescenta insa, Noni a incercat sa se desprina de lumea festivalurilor si sa isi faca un nume in muzica pop-dance autohtona, lansand chiar si cateva piese care nu au ajuns in heavy-rotation pe radio. Tanarul nu s-a lasat batut insa si acum lanseaza un nou single, Amare.

Sursa: perfecte.ro