Dacă te simţi aşa, înseamnă că organismul tău este toxic şi eşti în pericol! Ce trebuie să faci

Avand in vedere ca din ce in ce mai multi compusi chimici, care dauneaza organismului, sunt folositi in viata de zi cu zi atat pentru prezervarea si prepararea alimentelor pe care le consumam, cat si in medicamente sau in produsele de infrumusetare sau ingrijire, corpul uman poate avea destul de mult de suferit.

11 iul. 2015, 12:41
Dacă te simţi aşa, înseamnă că organismul tău este toxic şi eşti în pericol! Ce trebuie să faci

Acest lucru este dovedit de o serie de studii realizate in SUA care au conchis ca pana si copiii nenascuti inca nu pot sa nu mai fie afectati de toxinele care ne afecteaza viata. Spre exemplu, au fost descoperite urme de peste 200 de toxine in cordoanele ombilicare ale bebelusilor studiati, la nastere, care denota cam cat de ridicat este, in realitate gradul de toxicitate a organismului in cazul femeii insarcinate.

Totodata, in functie de stilul de viata dus, corpul uman incepe sa dea o serie de semne care arata clar ca am putea fi intoxicati cu diverse substante care au efecte nocive asupra noastra.

Astfel, aceste semne arata ca organismul este sub influenta toxinelor. Asa ca iata care sunt indicii ce denota ca organismul este toxic:

Persoanele al caror organism este afectat de toxine sufera de insomnii si de agitatie in cea mai mare parte a timpului.
Persoanele al caror organism este afectat de toxine sufera de epuizare, oricat de mult s-ar odihni.

Continuarea pe Lyla.ro.