Dacia anunţă lansarea comenzilor pentru noua generaţie Duster. Preţurile pleacă de la 18.800 de euro

Dacia a inaugurat comenzile pentru a treia generație a modelului Duster începând cu data de 20 martie, la toate showroom-urile sale din România. Prețul de bază al acestei versiuni este de 18.800 de euro.

20 mart. 2024, 13:36
Dacia anunţă lansarea comenzilor pentru noua generaţie Duster. Preţurile pleacă de la 18.800 de euro
Dacia anunţă lansarea comenzilor pentru noua generaţie Duster. Preţurile pleacă de la 18.800 de euro

Dacia anunţă lansarea comenzilor pentru noua generaţie Duster. Noua gamă Dacia Duster este disponibilă în trei niveluri de echipare: Essential, Expression și un nivel superior, cu două variante distincte, dar complementare, Extreme și Journey, disponibile la același preț. Modelul vine cu trei variante de motorizare: ECO-G 100, TCe130 și HYBRID 140, cu opțiunea unei cutii de viteze automată pentru modelul HYBRID 140, scrie economica.net.

Clienții au opțiunea de a comanda Dacia Duster și online, în special versiunile Journey și Extreme, disponibile pe platforma de e-commerce Dacia România. Se așteaptă ca primele livrări către clienți să aibă loc la jumătatea anului.

Prețurile încep de la 18.800 de euro (TVA inclus), pentru versiunea Essential ECO-G 100, și urcă până la 26.650 de euro (TVA inclus) pentru versiunile Extreme și Journey echipate cu motorizarea HYBRID 140.

Înainte de lansarea în România, Dacia a deschis comenzile în piețele europene cheie, cum ar fi Germania, Franța şi Italia. În Franţa, prețul minim pentru varianta Essential este de 19.690 de euro, echipată cu motorul ECO-G de 100 CP și tracțiune 4×2. În Germania, modelul Dacia Duster poate fi achiziționat cu un preț minim de 18.950 de euro pentru varianta Essential ECO-G, iar în Italia prețul de bază este de 19.700 de euro pentru varianta Essential ECO-G.

Citeşte şi: Dacia Spring Facelift 2024. Cum arată noul model al cele mai vândute mașini electrice din România. Când vor putea românii să comande noua mașină

Astfel, noua generație Dacia Duster aduce îmbunătățiri semnificative și o gamă variată de opțiuni pentru clienți. Cu un preț de pornire accesibil și caracteristici atractive, se preconizează că va fi bine primită pe piața auto din România și din Europa.