DACIA BRAILA-DINAMO LIVE VIDEO CUPA ROMANIEI. „Câinii” joacă de la 16.30 în 16-imile Cupei

DACIA BRAILA-DINAMO LIVE VIDEO CUPA ROMANIEI. În penultimul meci al 16-imilor de finală ale Cupei României, joi, de la ora 16.30 se va desfăşura întâlnirea dintre divizionara secundă Dacia Unirea Brăila şi Dinamo.

24 sept. 2015, 10:49
DACIA BRAILA-DINAMO LIVE VIDEO CUPA ROMANIEI. „Câinii” joacă de la 16.30 în 16-imile Cupei

DACIA BRAILA-DINAMO LIVE VIDEO CUPA ROMANIEI. Dinamo a câştigat ultima oară Cupa României în 2012, în timp ce brăilenii se pot lăuda şi ei cu prezenţa într-o finală, chiar dacă au pierdut-o, în 1993, în faţa Universităţii Craiova.

DACIA BRAILA-DINAMO LIVE VIDEO CUPA ROMANIEI. „În primul rând îmi doresc foarte mult ca brăilenii să vină în număr cât mai mare la acest meci, să vină lumea pe stadion şi nimeni nu va avea ce regreta pentru că vom oferi un spectacol pe cinste. Ne-am pregătit foarte bine pentru acest joc şi vrem să accedem în faza următoare a Cupei României. Eu şi colegii mei vom face tot ce depinde de noi să le oferim brăilenilor un meci frumos şi satisfacţia calificării în sferturile de finală„, spune căpitanul brăilenilor, fostul jucător al formaţiilor Rapid şi Oţelul Galaţi, Sorin Frunză, ajuns la 37 de ani.

DACIA BRAILA-DINAMO LIVE VIDEO CUPA ROMANIEI. În ceea ce-i priveşte pe dinamovişti, Mircea Rednic a declarat că nu va menaja niciun jucător şi că va testa o formulă de echipă pe care apoi să o folosească şi în campionat