Dacia lansează pe piaţa din România seria limitată Techroad. Caracteristici şi dotări noi

Dacia lansează pe piaţa din România o nouă serie limitată transversală, disponibilă pe modelele Sandero, Logan, Logan MCV, Duster, Lodgy şi Dokker, intitulată Techroad, informează compania.

10 apr. 2019, 10:01
Dacia lansează pe piaţa din România seria limitată Techroad. Caracteristici şi dotări noi

Seria este creată pornind de la cele mai avansate versiuni de serie ale modelelor Dacia (Stepway pentru Dokker şi Lodgy, Stepway Prestige pentru Sandero şi Logan MCV, respectiv Prestige Plus pentru modelul Logan, având elemente noi de design şi o serie de dotări suplimentare pentru condus.

Citeşte şi Dacia Sandero 2019, primele imagini! Cum arată noua maşină care a uimit toţi şoferii – VIDEO

Temele cheie ale designului sunt inserțiile de culoare roșie, în exterior, pe carcasele oglinzii exterioare și pervazurile ușilor laterale și în interiorul panourilor ușii, învelișurile de aerisire și covorașele de protecție din față și din spate. De asemenea, jantele de aliaj de 17 inchi de pe Duster și jantele de 16 inci din gama Stepway sunt împodobite cu un element de culoare roșie în centru.

Pentru a anima cabina, grafica tapițeriei a fost special concepută pentru a se potrivi spiritului Techroad.

Ediția limitată Techroad include tehnologii utile, inclusiv o cameră de mers înapoi și radare, sistemul multimedia Media Nav Evolution compatibil cu Apple CarPlay ™ și Android Auto ™ și aer condiționat automat (Sandero, Logan MCV și Duster). Duster este, de asemenea, echipat cu card hands-free, un sistem de monitorizare a „unghiurilor moarte” și camere multiview.