Dacia va lansa la Salonul Auto de la Munchen, în premieră, un nou model polivalent, de 7 locuri

Dacia va participa la Salonul Internațional al Automobilului de la Munchen 2021 și va expune, în premieră mondială, un model de familie polivalent cu 7 locuri, anunță compania.

09 iul. 2021, 09:05
Dacia va lansa la Salonul Auto de la Munchen, în premieră, un nou model polivalent, de 7 locuri

Noul model Dacia va fi dezvăluit online în data de 3 septembrie, în timp ce prezentarea fizică va avea loc la salonul de la Munchen în data de 6 septembrie 2021.

Dacia va fi prezentă la IAA Mobility de la Munchen cu un dispozitiv complet; în ziua de 6 septembrie, la centrul expozițional, iar între 7 și 12 septembrie în centrul orașului Munchen, cu toată gama de modele.

Navetele între centrul expozițional și centrul orașului vor fi realizate în Dacia Spring, modelul electric care va putea fi astfel testat de publicul larg, conform Aleph News.

Dacia Duster Facelift 2021 va fi lansată în septembrie 2021

Primele imagini cu noua Dacia Duster facelift 2021 au apărut deja în presă, iar prima întrebare pe care toată lumea şi-o pune este care va fi preţul de achiziţie al ultimului model de SUV produs de constructorul francez.

Modelul va fi comercializat începând cu luna septembrie a acestui an și se adresează „atât clienților care doresc un SUV confortabil cu design atrăgător, cât și celor care se află în căutarea unui vehicul 4X4 polivalent și robust”, anunță Dacia.

Deocamdată, oficial, producătorii nu au anunțat cât va costa noul Duster, dar surse apropiate de digisport.ro ne-au informat că prețurile vor varia undeva între 17.000 și 20.000 de euro, în funcție de motorizare și de dotări. Spre exemplu, gama de lux va costa, din câte se pare, undeva între 19.000 și 20.000 de eur0, în timp ce gama cea mai de jos va putea fi cumpărată cu 17.300 de euro.

Dacia Duster facelift 2021 va fi lansată în septembrie 2021.

Citeşte şi: Varianta Delta face SARS-CoV-2 și mai puternic. Persoanele nevaccinate au un risc crescut de a contracta această mutaţie