Dacian Cioloş, ATACAT DUR: Sunteţi profund CORUPT. Uitaţi-vă în oglindă: un CĂLĂU al unor oameni nevinovaţi

Dacian Cioloş, prima nominalizare a României pentru postul de comisar european, dar care a ieşit din cărţi, este atacat dur de Sorin Pantiş, fost ministru al Comunicaţiilor, într-o scrisoare publică. Pantiş, condamnat la şapte ani de închisoare în dosarul ICA, îl acuză pe Cioloş că este "profund corupt" şi că s-a "transformat intr-un călău al unor oameni nevinovati".

03 sept. 2014, 12:10
Dacian Cioloş, ATACAT DUR: Sunteţi profund CORUPT. Uitaţi-vă în oglindă: un CĂLĂU al unor oameni nevinovaţi

Sorin Pantiş îl pune la zid pe Dacian Cioloş, acuzându-l, scrie jurnalul.ro, de comiterea, în calitatea de ministru al Agriculturii, a unor abuzuri grosolane, din cauza cărora suferă oameni nevinovaţi, pentru a beneficia de avantaje pentru propria carieră politică.

Vă prezentăm scrisoarea lui Sorin Pantiş:

„Scrisoare deschisa catre Dacian Ciolos

Ati primit in 2009 de la Traian Basescu functia de Comisar European ca recompensa pentru condamnarea a 12 oameni nevinovati. Ati comis fapte nelegale, abuzuri grosolane pentru a face pe plac unui grup pentru care libertatea individuala si demnitatea nu exista.

Am tacut pentru a nu stirbi imaginea Romaniei. Acum sunt liber sa vorbesc si, va promit, ca veti plati pentru faptele dumneavostra… Sunteti o persoana corupta si coruptibila.

CITEŞTE ŞI VICTOR PONTA: Mi se par TICĂLOASE declaraţiile prin care este atacat orice posibil comisar european

In Dosarul ICA v-ati constituit, ca ministru al Ministerului Agriculturii, in mod nelegal parte civila.

Ati invocat un prejudiciu bazat pe un fals intelectual grosolan, v-ati transformat intr-un calau al unor oameni nevinovati.
Trebuie sa stiti doua lucruri esentiale.
1. Parlamentul European cunoaste faptele dumneavoastra si va constata ca sunteti profund corupt.

2. Traian Basescu stia ca nu aveti nicio sansa pentru un nou mandat de Comsiar European iar „maurul si-a facut datoria, maurul trebuie sa plece”

Si presa internationala va primi dovada faradelegilor comise de dumneavoastra.

Sunteti prima piesa din domino-ul crimei juridice, care va cadea.

O meritati! Uitati-va in oglinda! Cata mizerie!
Sorin Pantiş”

CITEŞTE ŞI Klaus Iohannis şi Vasile Blaga i-au trimis o SCRISOARE preşedintelui CE: Corina Creţu a fost desemnată ilegal

CORINA CREŢU a fost acceptată pentru postul de comisar european de către preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, au declarat surse guvernamentale citate de România TV

Premierul Victor Ponta i-a trimis, la data de 30 iulie, o scrisoare preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, în care Dacian Cioloş era prima propunere pentru funcţia de comisar european, iar Corina Creţu a doua.

În scrisoarea către Juncker, Ponta i-a transmis faptul că Dacian Cioloş este prima propunere pentru un portofoliu care ar acoperi dezvoltarea regională şi agricultura.

„Dacă prima noastră propunere nu corespunde arhitecturii pe care o aveţi în vedere pentru viitoarea Comisie, am dori să luaţi în considerare candidatura doamnei vicepreşedinte al PE, Corina Creţu, pentru un portofoliu care va fi discutat cu dumneavoastră ulterior”, i-a scris Ponta lui Juncker.