Dacian Cioloş, descris de un fost coleg: „Era serios. Nu era genul: hai, să mergem să bem ceva”

Dacian Cioloş, premierul desemnat, este descris de liberalul Eugen Nicolăescu drept un om "serios", "foarte strict şi precis" şi "nu foarte sociabil".

11 nov. 2015, 09:01
Dacian Cioloş, descris de un fost coleg: „Era serios. Nu era genul: hai, să mergem să bem ceva”

Deputatul Eugen Nicolăescu i-a făcut, meircuri, o caracterizare lui Dacian Cioloş, fost coleg de cabinet.

Cu Dacian am fost coleg în guvernul Tăriceanu, era un coleg serios, nu foarte sociabil, dar suficient de receptiv la argumentele pe care le aveai, nu era genul: hai, să mergem la prietenie, să bem ceva, era foarte strict, foarte precis”, a declarat Nicolăescu.

CITEŞTE ŞI Dacian Cioloş, discuţii cu liderii PNL. Ce şanse are noul Guvern să treacă de Parlament

În tabăra PSD, un parlamentar a anunţat deja că va vota cabinetul Cioloş.

„Eu bănuiesc că dacă creditez noul cabinet pe care îl va nominaliza domnul Cioloş nu am să greşesc, că în conditţiile date nu există altă opţiune. O să votez, contrar indicaţiilor de partid, o să votez, pentru că mie mi se pare că e mai bine să vedem ce o să se întâmple, că oricum nu avem ce face. Da, eu votez cu domnul Cioloş, şi votez şi cabinetul pe care îl recomandă”, a declarat senatorul PSD Mădălin Voicu, la un post de televiziune. 

Fostul comisar european pentru Agricultură Dacian Cioloş a fost desemnat, marţi, de către preşedintele Klaus Iohannis, pentru funcţia de premier, Iohannis precizând că soluţia agreată cu partidele politice, cu foarte mici excepţii, este cea a unui guvern de tehnocraţi.