Dacian Cioloş îi dă replica lui Dragnea: Acest guvern nu ştie să facă lucrurile altfel şi nici nu vrea să înveţe de la PSD

Premierul Dacian Cioloş îi dă replica liderului PSD Liviu Dragnea într-o postare pe Facebook despre ce fac presupuşii "postaci".

27 nov. 2016, 15:21

„În timp ce domnul Liviu Dragnea nu mai poate de soarta „Cumințeniei Pământului”- nicio grijă, domnule Dragnea, procesul de achiziție decurge firesc, conform legii, pentru că acest guvern nu știe să facă lucrurile altfel și nici nu vrea să învețe de la PSD – la Guvern, “postacii” (citat Liviu Dragnea) lucrează.

Citeşte şi: Liviu Dragnea: Procurorii au ridicat documente de la Ministerul Culturii în cazul „Cuminţeniei Pământului”

Pe scurt, zeci de specialiști IT, bursieri și voluntari, muncesc de zor pentru a face mai accesibil hățișul birocratic din administrația noastră, pentru a elibera statul din captivitatea unor firme care au încheiat contracte strâmbe pe vremea guvernului PSD. Mai jos, câteva vești despre cum avansează proiectele #GovITHub.

Sper să avem posibilitatea să continuam acest mod de lucru și în anii care vin, cu soluții IT simple, inovatoare, în interesul oamenilor. Sistemele IT pot fi dezvoltate și altfel decât s-a făcut de multe ori până acum, când s-au irosit banii țării pentru firme de partid, prieteni și parteneri politici proprietari de televiziuni„, scrie Dacian Cioloş pe Facebook.

Citeşte şi:  Liviu Dragnea: „PNL ar putea încerca o fraudă. Se aude că AEP a început o anchetă la USR şi apoi DNA a intervenit prompt”

Există un grup de tineri angajați la Guvern, care inițial au fost voluntari, acum am înțeles că li s-a aprobat un bonus de 2.000 — 3.000 de euro pe lună, despre care inițial s-a spus că ei au venit acolo să lucreze la un program de informatizare, dar oamenii din guvern sunt destul de speriați, care sunt de ani de zile acolo, spun că de fapt acești tineri sunt postaci pentru Dacian Cioloș, pentru PNL și USR. Ne poate spune și nouă ce fac băieții ăia acolo? Ce au făcut până acum? De ce sunt plătiți din bani publici? De ce stau în clădirea Guvernului? Poate (premierul — n.r.) să ne arate până mâine ce au făcut? Să nu aibă impresia că, dacă au fost postaci sau au lucrat pe internet, aceste lucruri se șterg. Nu se șterg. (…) Ei nu vor să câștige alegerile că nu au cum. Ei au câteva ținte importante — să scadă cât pot din procentele PSD, care contează, pentru ca un eventual vot de încredere (…) să aibă o legitimitate mai mică. 4-5 procente în plus la PNL și USR fac ca aceste două partide să aibă mai mult. Deci pe nuanța asta vor să meargă și spun oameni din interiorul PNL”, a susținut Dragnea la România TV.