Dacian Cioloş, ipostază nemaivăzută. Mărturia emoţionantă făcută de liderul PLUS: E cel mai mare cadou pe care mi l-a făcut viaţa!

Dacian Cioloş a fost văzut cu totul şi cu totul altfel, weekendul trecut, în emisiunea "La cină", cu Ionela Năstase și Adi Hădean. Liderul PLUS a lăsat costumul şi declaraţiile politice şi a venit să vorbească despre viaţa sa.

21 dec. 2020, 21:28
Dacian Cioloş, ipostază nemaivăzută. Mărturia emoţionantă făcută de liderul PLUS: E cel mai mare cadou pe care mi l-a făcut viaţa!

Dacian Cioloş, ipostază nemaivăzută. Îmbrăcat într-o ie populară, acesta a adus în prim plan omul Dacian Cioloş şi a făcut mărturii emoţionante despre familia sa.

Dacian Cioloş, ipostază nemaivăzută. Mărturia emoţionantă făcută de liderul PLUS: Am învăţat foarte mult de la bunicii mei

Vizibil emoţionat, Dacian Cioloş a declarat răspicat că bunicii săi, din partea mamei, reprezintă cel mai mare cadou pe care l-a primit în viaţa sa. Acesta spune că a fost privilegiat să aibă astfel de bunici şi a povestit tot ce a învăţat de la ei.

„Am învăţat foarte mult de la bunicii mei. Am învăţat pur şi simplu trăindu-le alături de ei şi împreună cu ei. Nu o să spun o noutate şi poate că foarte mulţi copii spun asta, dar eu spun că am fost privilegiat să am astfel de bunici. Mă refer la bunicii din partea mamei, bunicii din partea tatălui i-am cunoscut mai puţin. De altfel, bunicul din partea tatălui a decedat înainte să mă nasc eu şi pe soţia lui am văzut-o doar de câteva ori.

Dar bunicii din partea mamei au fost un cadou. Cred că cel mai mare cadou pe care mi l-a făcut viaţa până acum. M-au învăţat toate lucrurile astea a căror valoarea am descoperit-o mai târziu, când şi eu am avut de a face cu oamenii şi am văzut ce înseamnă înţelepciunea aceea nativă de la ţară.

Bunicii nu prea ştiau ce înseamnă să fii olimpic, ce însemană olimpiada. Ei voiau să se asigure şi vorbeau cu părinţii ca să mă ţin de şcoală. Era şi pentru ei o condiţie bună. Îmi ziceau că pot să vin în vacanţă doar dacă pot să mă ţin de şcoală. Nu trebuia să uit de asta.”, a spus Dacian Cioloş, la Digi 24.

Citeşte şi: Dacian Cioloş explică de ce USR-PLUS a luat ministere cheie în viitorul guvern. „Transporturile – cel mai important şantier al României, Fondurile Europene – adevăratul Minister al Finanţelor”