Dacian Cioloş: M-a îndurerat vestea plecării dintre noi a Reginei Ana. Va continua să ne inspire prin modestie şi devotament

Premierul Dacian Cioloş a transmis, luni, că este îndurerat de vestea morţii Reginei Ana a României şi că este alături de Familia Regală în "aceste momente de grea încercare". Primul ministru a mai spus că Majestatea Sa va rămâne un simbol al nobleții, discreției și demnității.

01 aug. 2016, 15:18
Dacian Cioloş: M-a îndurerat vestea plecării dintre noi a Reginei Ana. Va continua să ne inspire prin modestie şi devotament

„Majestatea Sa Regina Ana a României va rămâne un simbol al nobleții, discreției și demnității, valori ce întregesc contribuția definitorie pe care Familia Regală a avut-o și o are pentru societatea românească.

Împreună cu Regele Mihai, Majestatea Sa Regina Ana a reprezentat România și i-a apărat interesele cu onoare, mândrie și dragoste de țară, trecând peste toate nedreptățile la care Familia Regală a fost supusă.

M-a îndurerat vestea plecării dintre noi a Majestății Sale, care va continua să ne inspire prin modestie, devotament și loialitate„, a transmis Dacian Cioloş, într-un mesaj postat pe site-ul Guvernului.

Premierul a adăugat că este alături de Familia Regală a României „în aceste momente de grea încercare” şi că transmite gândurile sale de consolare și solidaritate.

CITEŞTE ŞI: Klaus Iohannis a primit cu „profundă durere” vestea morţii Reginei Ana: Majestatea Sa va rămâne un simbol de înţelepciune şi demnitate