Dacian Cioloş, pe Facebook: La guvern e ceva mai complicat, pentru ca se lucrează cu oameni

Dacian Cioloş nu scapă de povara de a fi prim ministru nici măcar de sărbători. O simplă urare de Florii, transmisă mamei şi surorii sale pe Facebook, a dat prilejul unor comentarii politice cu trimiteri spre agricultură, domeniul de specialitate al premierului.

25 apr. 2016, 08:10
Dacian Cioloş, pe Facebook: La guvern e ceva mai complicat, pentru ca se lucrează cu oameni

Dacian Cioloş a scris pe Facebook un mesaj de urare pentru mama şi sora sa, dar şi pentru toţi cei care au nume de flori.

„La Mulți Ani și un gând bun mamei mele, surorii mele și tuturor celor care poartă nume de flori! Vă doresc să aveți parte mereu de lumină, căldură și iubire iar viața dumneavoastră să înflorească zi de zi”, le-a urat Dacian Cioloş românilor de Florii.

Urarea sa nu a scăpat de critici. Un internaut, Dan Radulescu, a comentat, fără olegătură evidentă cu subiectul urării, că guvernarea nu este acelaşi lucru agricultura.

„Sa va traiasca sarbatoritele si familia domniei voastre, dar conducerea guvernului nu e acelasi lucru cu cultivarea cepei de Pericei. Sa auzim de bine”, a scris Dan Rădulescu.

Premierul nu a rămas dator şi i-a recomandat internautului să dea dovadă de puţin mai multă răbdare.

„Asa e. Pentru ceapa de Pericei trebuie in primul rand rabdare, pentru ca natura sa-si faca treaba, după ce omul si-a făcut-o. La guvern e ceva mai complicat, pentru ca se lucrează cu oameni. Cu oameni cu asteptări foarte mari, si mai ales nerăbdători. Dar în ambele cazuri, si pentru ceapă si la guvern, trebuie umilință si modestie”, a scris premierul pe Facebook.