Dacian Cioloş recunoaşte: „Da, am participat la o spirală MISA, la mare. Chiar nu îmi pare rău”

Co-preşedintele USR PLUS, Dacian Cioloş, a vorbit în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D, despre obiceiurile sale de a face yoga şi legăturile mai vechi cu MISA.

26 sept. 2021, 23:05
Dacian Cioloş recunoaşte: „Da, am participat la o spirală MISA, la mare. Chiar nu îmi pare rău”

Dacian Cioloş a explicat că s-a alăturat MISA, gruparea condusă de guru Bivolaru, într-un moment în care era doritor să înveţe şi să asimileze foarte multe.

Cred că am fost la o spirală la mare, o dată, pentru că erau tabere organizate. Erau 10-20.000 de cursanţi în toată ţara pentru că erau cursuri organizate în diferite oraşe din ţară, unde era un instructor. Te înscriai ca la orice curs. Se ţinea la Casa Studenţilor din Cluj şi învăţăm diferite posturi, diferite tehnici de meditaţie. Eram interesat de lucrul acesta, citeam. Aveam acces la biblioteca universitară, la tot felul de cărţi care erau interzise înainte şi eram doritor să învăţ foarte multe, să asimilez foarte multe, să învăț ce se întamplă cu lumea din jurul meu„, a povestit Dacian Cioloş, la Kanal D.

Citeşte şi Dacian Cioloş exclude reîntoarcerea USR PLUS în guvernarea Cîţu. „Revenim doar cu un alt premier”

„Toate aberaţiile, tot ce am auzit mai apoi şi ce s-a întâmplat cu Gregorian Bivolaru. Nu am avut nicio legătură cu asta. Am fost unul dintre zecile de mii de cursanţi, o perioadă de câţiva ani şi chiar nu îmi pare rău că am participat. Văd că de câţiva ani de zile multe vedete vorbesc de yoga, de posturi. În Occident lucrurile astea se întâmplă de 30-40 de ani”, a mai spus Cioloş.

Întrebat dacă azi mai are timp de yoga, el a răspuns: „Astăzi, nu prea mai am timp să fac meditaţie. Mai fac relaxări. Mă ajută să îmi mai aşez gândurile, să mă relaxez, să mai adun energia, să devin conştient de ceea ce se întâmplă în jurul meu„.

Citeşte şi VIDEO Dacian Cioloş, reacţie după ce l-a învins pe Barna în primul tur al alegerilor pentru preşedinţia USR-PLUS: „În 2023, înainte de alegeri, îmi voi da demisia”