Dacian Varga, acuzat de fosta iubită a lui Adrian Alexandrov că A BĂTUT-O! A fost deja depusă plangere la Poliţie

Larisa Judele, fosta iubită a lui Adrian Alexandrov. susţine că, zilele trecute, a fost victima unei agresiuni, după ce Dacian Varga, iubitul Mariei Costantin, ar fi călcat-o în picioare, la Târgul de Crăciun din centrul Capitalei.

10 dec. 2018, 14:30
Dacian Varga, acuzat de fosta iubită a lui Adrian Alexandrov că A BĂTUT-O! A fost deja depusă plangere la Poliţie

Larisa Judele a fost îndrăgostită până peste cap de actualul partener de viaţă al Elenei Udrea, Adrian Alexadrov, cu care a avut o relaţie în 2014. Acum însă, fata este în mijlocul unui scandal uriaş cu fotbalistul Dacian Varga.

„Am fost sunată de către o prietena comuna zilele trecute, care mi-a transmis că a fost sunată şi ea la rândul ei de către Dacian Varga şi de către iubita lui actuală să îmi spună că dacă îl mai vorbesc de rău mă calcă in picioare! Am sunat-o pe Maria Constantin, mirată de situaţie, să o întreb personal de ce nu mă sună direct pe mine iubitul ei sau ea dacă are ceva de spus. Nu a răspuns! Am ieşit împreună cu două prietene să ne plimbam la târgul de Crăciun liniştite. M-am trezit cu Maria Constantin că îmi vindea bomboane, am salutat-o şi am întrebat-o ce se întâmplă. În clipa aceea, Dacian Varga, când m-a văzut a început să mă înjure să plec de acolo că mă calcă în picioare, am reacţionat la nervi şi i-am spus să vină. Am văzut că iese scandal şi m-am întors cu spatele să plec. M-am trezit smucită, mi-a rupt geanta şi mi-a dat o palmă! Au intervenit prietenele mele şi oamenii din jur, în acea înghesuială am căzut jos şi a început să dea cu picioarele în mine. Mi-a dat cu picioarele în cap şi peste tot! În acest timp, Maria Constantin privea cu satisfacţie!”, a declarat Larisa Judele pentru WOWbiz.ro.

Bianca Rus, BĂTUTĂ cu BESTIALITATE de SOŢ! „M-a lovit cu pumnii în stomac. Am vomitat încontinuu!”

Bruneta a fost deja la Poliţie pentru a depune plângere împotriva fostului fotbalist şi că a fost şi la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru a dovedi că a fost agresată: „Mi-am petrecut noaptea la spital şi la poliţie! Vă rog să mă credeţi, nu ştiu de ce a reacţionat aşa, eu nu ştiu motivul, pe mine nu m-a sunat nimeni să îmi spună ceva concret, dacă am greşit cu ceva! Pe mine mă  doare capul de nu mă pot ridica din pat şi am fost consultată! Vreau dreptate, atât!”.