Daciana Sârbu poartă astăzi pantofii de la brandul celebru preferat de Elena Ceaușescu. Are o colecție impresionantă

Daciana Sârbu a fost mereu o persoană la modă, care a reușit să se evidențieze prin stilul și eleganța proprie. A mizat mereu pe stilul clasic și rafinat. Soția lui Victor Ponta poartă pantofi de la brandul celebru care o încălța și pe Elena Ceaușescu.

16 nov. 2022, 12:08
Daciana Sârbu poartă astăzi pantofii de la brandul celebru preferat de Elena Ceaușescu. Are o colecție impresionantă

Daciana Sârbu a fost mereu o persoană la modă, care a reușit să se evidențieze prin stilul și eleganța proprie. Soția lui Victor Ponta poartă mai mereu pantofi comozi, dar care îi pun în vederea fizicul de invidiat.

Daciana Sârbu are o colecție impresionantă de pantofi

Soția lui Victor Ponta are în garderoba proprie mai multe perechi de pantofi, de diferite culori de la brandul celebru Guban. Marca de încălțăminte Guban a fost fondată în anul 1937, iar Elena Ceaușescu purta foarte des pantofi de la acest brand. Daciana Sârbu este foarte atrasă de această marcă mai ales că în copilărie mama și profesoarele sale aveau în garderobă pantofi Guban, iar cum bine știm părinții și profesorii ne sunt modele în viață, uneori, așa că Daciana a avut de unde învăța despre modă, despre rafinament și bineînțeles despre pantofi.

Elena Ceaușescu îndrăgea pantofii pe care astăzi îi poartă Daciana Sărbu

Despre Elena Ceaușescu s-au scris și s-au vorbit multe lucruri de-a lungul acestor ani. Un lucru însă l-a remarcat toată lumea și anume că soția lui Nicolae Ceaușescu avea mereu o apariție care întorcea toate privirile și era de fiecare dată foarte elegantă. Puțini știu că atunci când se vorbea despre pantofi aceasta era extrem de pretențioasă. Niciodată nu își comanda pantofi din alte țări, ci de la fabrica românească Guban.

Citește și: Medicii sunt în alertă. Peste câteva zile vom atinge vârful unei boli periculoase pentru copii, cauzate de un nou virus. Spitalele de pediatrie sunt aproape pline

Blaziu Guban a încălțat mai multe vedete printre care Sophia Loren, Elena Ceaușescu sau chiar poetul Tudor Arghezi. Fondatorul acestui brand printre puținii respectați de comuniști.

,,Dacă cineva din ţara asta se va atinge de familia Guban va avea de-a face cu mine!“, a spus Gheorghe Gheorghiu-Dej cu ocazia unei vizite la fabrica din Timişoara.

Fosta doamnă Ceaușescu a avut parte de un tratament mai special din partea familie Guban. Spunem acest lucru pentru că erau croiţi diferit faţă de cei pentru producţia de serie, după cum acesta vedea a în revistele germane Quelle şi Neckermann. Culorile preferate de aceasta erau ou de raţă, coniac, vernil şi roz.

Citește și: România se pregăteşte de blackout. Ghid de supravieţuire pentru trei zile fără curent şi gaze