Peste 80 de autoturisme au fost înmatriculate cu documente falsificate, două persoane fiind cercetate în acest caz

Publicat: Vineri, 16 Noiembrie 2018 15:37 // Actualizat: Vineri, 16 Noiembrie 2018 15:37 // Sursa: romaniatv.net

Peste 80 de autoturisme au fost înmatriculate cu documente falsificate cu ajutorul a două persoane din judeţul Dâmboviţa, care sunt cercetate în acest caz. Oamenii legii au stabilit că, în 2017 şi 2018, cele două persoane ar fi primit în schimbul operaţiunii între 250 şi 300 de euro pentru fiecare caz în parte, acestea falsificând fişele de înmatriculare, contractele de dobândire ale autovehiculelor şi certificatele fiscale, prin aplicare de semnături şi ştampile false, presupuse a aparţine organelor fiscale.

Foto: ziarulincomod.ro

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Titu, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa, au făcut vineri, percheziţii domiciliare la două persoane din Lunguleţu, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, scrie news.ro. În urma descinderilor, au fost indisponibilizate mai multe documente şi înscrisuri, telefoane mobile, calculatoare şi bani.

Citeşte şi Black Friday 2018. Un BMW de 140.000 de euro, la vânzare pe site-ul eMag

"Cei în cauză sunt bănuiţi că, în perioada 2017-2018, ar fi întocmit în fals mai multe documente necesare înmatriculării unor autovehicule pentru diverse persoane, activitate pentru care ar fi primit diferite sume de bani. În fapt, aceştia ar fi falsificat fişele de înmatriculare, contractele de dobândire ale autovehiculelor şi certificatele fiscale, prin aplicare de semnături şi ştampile false, presupuse a aparţine organelor fiscale, astfel, beneficiarii serviciilor acestora sustrăgându-se de la plata taxelor şi impozitelor", au precizat reprezentanţii IPJ.

Cei doi sunt bănuiţi că ar fi depus diligenţe pentru înmatricularea în fals a peste 80 de autovehicule, operaţiuni pentru care ar fi primit în schimb sume cuprinse între 250 şi 300 de euro, pentru fiecare caz în parte.

În cauză, se continuă cercetările pentru probarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7576
RON
21 Feb
noapte 3 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H