DAN AIR deschide noi orizonturi în sectorul aviației din România

DAN AIR va opera 12 destinații de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni) și Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav asigurând conectivitatea dintre România și alte orașe importante din Europa și Orientul Mijlociu.

09 iun. 2023, 13:19
DAN AIR deschide noi orizonturi în sectorul aviației din România

DAN AIR (AOC) S.R.L., companie aeriană cu capital integral românesc, marchează un moment semnificativ pe piața operatorilor de zbor din România și din Europa prin lansarea serviciilor de curse de regulate cu plecare din București și Brașov, începând cu data de 15 iunie 2023.

DAN AIR are operează zboruri de peste 5 ani și a transportat peste 3 milioane de pasageri pentru companii de renume din Europa și Orientul Mijlociu, însă începând cu data de 15 iunie, DAN AIR va opera zboruri în nume propriu pentru prima oară.

DAN AIR va efectua zborul inaugural pe data de 15 iunie, Brașov – Stuttgart.

DAN AIR va opera 12 destinații de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni) și Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav asigurând conectivitatea dintre România și alte orașe importante din Europa și Orientul Mijlociu.

DAN AIR va opera zboruri către următoarele destinații:

– Bucuresti: Bruxelles, Nuremberg, Stuttgart, Beirut, Londra, Barcelona, Madrid, Malaga si Valencia

– Brasov: Bruxelles, Nuremberg, Stuttgart, Londra și Barcelona

DAN AIR își dorește să readucă confortul de a călători pasageriilor români din țară și diaspora, dar pasagerilor străini interesați să călătorească în România.

Experiențele neplăcute pe care le trăiesc zilnic pasagerii companiilor low-cost din cauza politicilor restrictive cu privire la bagaje și alte servicii adiționale vor rămâne doar o amintire neplăcută pentru pasagerii DAN AIR.

Echipa noastră dedicată lucrează intens pentru a oferi clienților noștri o experiență de de neuitat unde respectul față de pasageri va fi evidențiat de condițiile de călătorie relaxate pe care DAN AIR le oferă.

În contextul evenimentelor recente care au afectat negativ piața aviatică din România, precum falimentul unor companii, dar și experiențe neplăcute raportate de către clienții companiilor low-cost, lansarea curselor regulate ale DAN AIR vine ca un suflu nou în industrie.

Cu o echipă de profesioniști, având o vastă experiență în domeniu și o reputație solidă, DAN AIR își propune să ocupe un loc important în piața locală, oferind curse de linie la prețuri comparative cu cele a operatorilor low-cost, iar pasagerii vor beneficia de bagaje și catering gratuit la bordul aeronavelor DAN AIR

Lansarea DAN AIR coincide cu un alt eveniment semnificativ pentru piața serviciilor de transport aerian din România și anume, inaugurarea Aeroportului Internațional Brașov.

Pe site-ul companiei, www.danair.ro, clienții pot găsi informații esențiale pentru pasageri și pot achiziționa bilete online la cele mai competitive prețuri. Primele destinații deschise pentru clienții DAN AIR includ Londra, Barcelona, Madrid, Valencia, Malaga, Bruxelles, Munchen, Nuernberg, Stuttgart și Beirut.

Prin lansarea serviciilor de curse de linie, DAN AIR facilitează conexiuni directe între București, un important centru de afaceri și cultură, și Brașov, una dintre cele mai frumoase destinații turistice din țară, deschizând astfel noi oportunități pentru pasagerii români dar și pentru turiști.

DAN AIR pune siguranța pasagerilor în centrul activității sale și se angajează să ofere satisfacție și servicii de înaltă calitate. Compania își propune să devină opțiunea preferată de călătorie pentru pasagerii care s-au săturat de tratamentul necorespunzător aplicat deseori de companiile low-cost

Va așteptam la bordul nostru pentru o experiență de călătorie excepțională”. se precizează în comunicat.

Pentru detalii suplimentare despre serviciile noastre, va rugăm sa vizitați site-ul www.danair.ro, iar mai multe informații se pot obține la adresa de e-mail [email protected]