Dan Alexa a dat marea lovitură! Anamaria Prodan nu l-a uitat nici acum

Dan Alexa a ratat jenant promovarea în Liga 2 cu CSM Reşiţa, după barajul pierdut în faţa celor de la CSC Dumbrăviţa, însă antrenorul impresariat încă de Anamaria Prodan nu duce lipsă de oferte.

20 iun. 2022, 18:15
Dan Alexa a dat marea lovitură! Anamaria Prodan nu l-a uitat nici acum
Anamaria Prodan nu l-a uitat nici acum pe Dan Alexa

Dan Alexa a dat marea lovitură! Dan Alexa este dorit de FC Braşov, echipă care şi-a asigurat prezenţa şi în sezonul următor al Ligii 2, după ce a câştigat barajul cu „Poli” Timişoara. Astfel, oficialii clubului de sub Tâmpa au planuri mari pentru stagiunea următoare, iar prima mutare a fost venirea în funcţia de preşedinte a lui Marin Mitran. Acesta a încercat o primă lovitură importantă prin aducerea lui Cristi Pustai pe banca tehnică, însă „Profesorul” a preferat să rămână la Gloria Buzău. Următoarea variantă a noului preşedinte al braşovenilor a fost Dan Alexa, care a bătut palma cu FC Braşov şi urmează să fie prezentat oficial pe banca tehnică a echipei, anunţă Orange Sport.

Totul are legătură cu Dan Alexa! Reghe dezvăluie motivul care l-a determinat să divorțeze de Anamaria Prodan

Dan Alexa a dat marea lovitură! Dan Alexa le-a mai pregătit în carieră pe ACS Poli Timişoara, Rapid, ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna, Dunărea Călăraşi, Astra, ASU Poli Timişoara şi CSM Reşiţa. Fostul mijlocaş a reuşit promovări în Liga 1 cu ACS Poli Timişoara, Rapid şi Dunărea Călăraşi. De asemenea, are şi retrogradări în Liga 2 cu ACS Poli Timişoara şi Dunărea Călăraşi. Presa din Braşov scrie că odată cu Dan Alexa vor sosi mai mulți jucători la FC Brașov în următoarea perioadă, poate și de la CSM Reșița, unii dintre ei impresariați chiar de Anamaria Prodan!

Dan Alexa, întrebat în direct: „Te-ai iubit cu Anamaria Prodan?”. Ce a răspuns şi ce relaţie are acum cu sexy-impresara

Dan Alexa a vorbit recent și despre relația pe care o are cu Anamaria Prodan, despre episodul cu pumnul încasat de la ea în iulie 2019, dar și despre noua relație de iubire pe care antrenorul o are în viața personală. „A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Călărași, unde a adus mulți jucători, a adus și bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implică total. Este și acum impresarul meu, dar am cam rupt legăturile. Ea are problemele pe care le are, eu îmi văd de treabă în Liga 3. E cam greu să mă ajute cu ceva. Jucătorii de la echipă eu i-am adus”, a spus Dan Alexa la emisiunea lui Ovidiu Ioaniţoaia de la GSP.