Dan Alexa, la MOMENTUL ADEVĂRULUI. Ce spune de relaţia cu Anamaria Prodan şi care este MOTIVUL pentru care A DIVORŢAT

Dan Alexa, 39 de ani, antrenorul celor de la Dunărea Călărași, a dorit să pună capăt speculațiilor privind o posibilă relație amoroasă pe care ar avea-o cu Anamaria Prodan, 46 de ani, soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

21 feb. 2019, 13:19
Dan Alexa, la MOMENTUL ADEVĂRULUI. Ce spune de relaţia cu Anamaria Prodan şi care este MOTIVUL pentru care A DIVORŢAT

Dan Alexa a vorbit despre relaţia cu Anamaria Prodan la GSP LIVE.

Anamaria Prodan, scandal cu „poliţistul Cioacă, de la barieră”. El a făcut-o „ţărancă de la Ilfov”, ea îl reclamă la primărie VIDEO

„La început, mă distra acest lucru. M-a deranjat când l-am auzit pe Ionel Ganea vorbind public despre asta. Eu am o relație excepțională cu Ana, m-a ajutat foarte mult. Dacă vreau un jucător, Ana rezolvă lucrurile. Dacă nu putem să-l plătim o lună, Ana vorbea cu respectivul. E foarte implicată. Probabil ea vede în mine un potențial foarte mare. Mă deranjează acum discuțiile acestea pentru că urăsc să apar în cancanuri”, a spus Dan Alexa.

Anamaria Prodan, despre bărbaţii din fotbal cu care s-a culcat. A recunoscut totul: „Sunt o femeie şarmantă şi îngrozitor de deşteaptă”

Dan Alexa a vorbit și despre motivele care îi împing pe fotbaliști să aibă relații extraconjugale și, mai apoi, să divorțeze: Fotbaliștii divorțează pentru că e multă imaturitate. Familia înseamnă ceva și eu am ajuns târziu la concluzia asta. Fotbaliștii nu realizează ce înseamnă o familie atunci când sunt tineri. O nevastă bună, sau măcar una acceptabilă, te trag de mânecă, te poate face fotbalist. Mai există și unele care merg în club seară de seară. Cheia formei sportive a unui fotbalist e liniștea de acasă. Începi să ai un nume, să existe tentații. Divorțurile apar din cauza relațiilor extraconjugale. Am fost imatur, de asta am divorțat!”.