Dan Alexa şi Anamaria Prodan, culisele unei relaţii controversate: „Anamaria a fost tot timpul lângă mine”

Dan Alexa a dat cărțile pe față și a dezvăluit în ce relaţie se află în prezent cu familia Reghecampf - Prodan. Antrenorul CSM Reşiţa a vorbit, totodată, şi despre motivul real al divorţului dintre el şi Izabela, fosta lui soţie, cu care are doi copii.

14 sept. 2021, 08:41
Dan Alexa şi Anamaria Prodan, culisele unei relaţii controversate: „Anamaria a fost tot timpul lângă mine”

Cuplul Dan Alexa şi Anamaria Prodan a ţinut multă vreme prima pagină, vehiculându-se că cei doi ar avea o relaţie. Fostul fotbalist de la Dinamo şi Rapid a făcut dezvăluiri, în premieră, despre natura relaţiei dintre ei doi, dar şi despre Laurenţiu Reghecampf.

„Anamaria este unul dintre cei mai buni impresari români!”

Alexa a dezvăluit care este principala calitate a Anamariei Prodan și a recunoscut că a primit un ajutor uriaș de la soția lui Laurențiu Reghecampf.

Reghecampf e un antrenor foarte bun din fotbalul românesc.  Ana este managerul meu, eu am semnat contract cu ea în continuare. M-a ajutat mult pe la echipele la care am fost, a încercat să îmi aducă jucătorii pe care i-am vrut, a fost lângă mine. Dar eu iau toate deciziile cum vreau. Dacă am nevoie de un jucător, dacă simt că poate să mă ajute, apelez la ea. Avem o relaţie de respect. Pe Reghecampf îl respect foarte mult şi mă bucur că s-a întors în România pentru că cred că i-a lipsit foarte mult ţara noastră.

Ana a demonstrat că este unul dintre cei mai buni impresari. A făcut niște transferuri de top. Marea calitate a Anei este că apreciază un jucător de Liga 2 la fel ca și unul de top, adică e foarte implicată în viața fotbalistului. Este unul dintre cei mai buni impresari români, transferurile ei sunt, dacă nu mă înșel, cele mai scumpe„, a declarat Dan Alexa pentru antenastars.ro.

Alexa îşi doreşte să se căsătorească din nou

Dan Alexa a divorțat de Izabela Alexa cea cu care are doi copii în anul 2016. Totuşi, antrenorul CSM Reşiţa nu se teme să ajungă din nou în faţa altarului. Pe de altă parte, Alexa a recunoscut că mereu a pus cariera mai presus de orice.

Izabela şi-a dat viaţa după programul, un program foarte strict. Am ajuns la divorţ pentru că am fost prea mult timp împreună, am fost imatur în relaţie. Eu am apreciat-o mereu, copiii sunt viaţa mea. Important e că am o relaţie foarte bună cu ea acum.

Nu exclud să mă căsătoresc iar. Dacă iubesc şi găsesc înţelegere, pot ajunge din nou in faţa altarului„, a declarat Alexa pentru sursa citata.