Dan Barna a dezvăluit ce premier PNL ar agrea USR PLUS: „Ilie Bolojan ar avea susţinerea noastră fără niciun fel de probleme”

Dan Barna a reluat joi seară tema demierii premierului Florin Cîţu, confirmând că va susţine moţiunea de cenzură depusă de AUR, deşi în urmă cu cinci luni afirma că nu va negocia cu această formaţiune, "care s-a dus într-o zonă de partid extremist".

02 sept. 2021, 21:17
Dan Barna a dezvăluit ce premier PNL ar agrea USR PLUS: „Ilie Bolojan ar avea susţinerea noastră fără niciun fel de probleme”

„Le vom spune celor de la PNL: puneţi pe masă un premier competent, care are maturitatea umană să conducă o coaliţie, şi putem merge mai departe. Un domn precum Ilie Bolojan va putea avea susţinerea USR PLUS fără niciun fel de probleme„, a declarat Dan Barna, la Digi 24.

„O demisie de onoare a lui Florin Cîţu ar rezolva această problemă”, a mai spus liderul USR PLUS. „Am înghițit broasca de la demiterea lui Vlad Voiculescu și am mers mai departe. Însă când meniul devine numai din broaște, trebuie să schimbăm bucătarul. Noi ne aflăm acum în acest moment. I-am acordat credit, poate mai mult decât era necesar în unele momente, premierului Florin Cîțu. Florin Cîţu nu mai are susţinerea USR-PLUS”, a mai afirmat Barna, care a subliniat încă o dată că va susţine moţiunea iniţiată de AUR. „Dacă moţiunea nu trece, ne dăm demisia„, a mai anunţat el.

Citeşte şi Dan Barna e mai decis ca niciodată. Liderul USR PLUS nu lasă loc de negocieri: Cîțu, ISTORIE! Strângem semnături și depunem moțiunea!

Încă o dată, Dan Barna i-a reproşat premierului demiterea ministrului Justiţiei, Stelian Ion, acuzându-l şi pe Klaus Iohannis că a susţinut decizia.

Citeşte şi George Simion, mai implicat ca niciodată să îl dea jos pe Florin Cîţu din fruntea Guvernului: De ce contează textul moțiunii AUR? O vom depune cu toate forțele, strângem semnături de la toți!