Dan Barna dă exemplu de versuri de manele pentru susţinerea vaccinării: „Pe o inimă curată, s-ajute la sănătate”

În ultima vreme, odată ce au apărut temerile că ritmul vaccinări ar putea să scadă în următoarea perioadă, s-a pus tot mai des în discuţie ideea cooptării unor manelişti celebri în promovarea imunizării anti-Covid, idee sprijinită şi de Dan Barna.

29 apr. 2021, 20:20
Dan Barna dă exemplu de versuri de manele pentru susţinerea vaccinării: „Pe o inimă curată, s-ajute la sănătate”

Dan Barna, preşedintele USR, a fost întrebat joi ce părere are despre ideea implicării maneliştilor în campania de promovare a vaccinării, iar acesta nu numai că a declarat că ar fi de acord cu demersul, dar a dat şi un exemplu de strofă care ar putea fi folosită, luându-i pâinea de la gură lui Tzancă Uraganu.

Întrebat de reporteri ce idei ar avea pentru a se folosi de acest stil muzical pentru a convinge oamenii să se vaccineze, Dan Barna şi-a amintit de jurnalele de amintiri pe care le completa în şcoala generală.

„Vaccinarea nu se scrie
Pe o foaie de hârtie
Ci pe o inimă curată
Să ajute la sănătate”, a recitat Dan Barna.

Valeriu Gheorghiţă şi Dan Barna sunt de acord cu implicarea maneliştilor în campania de vaccinare

Susținerea campaniei de vaccinare de către maneliști ar putea fi benefică, a spus, marți, președintele CNCAV, col. dr. Valeriu Gheorghiță. El consideră că exemplul dat de persoana vaccinată este extrem de important pentru comunitatea din care face parte.

„Este un aspect la care vă mărturisesc că m-am gândit. Cred că o persoană care poate să aducă un plus în ceea ce privește vaccinarea poate să își găsească locul în acest demers de comunicare și de activități pro-vaccinare”, a spus dr. Valeriu Gheorghiță, conform Observatornews.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă face dezvăluiri cutremurătoare: „Am fost luată de pe stradă cu un pistol la tâmplă şi un cuţit la gât”