Dan Barna: Iau în calcul varianta unei candidaturi la Primăria Sibiului. De ce îl recunosc oamenii la frizerie

Liderul USR, Dan Barna, afirmă, într-un interviu pentru G4Media.ro, că nu exclude să mai meargă pe viitor la Antena 3, deși lideri ai partidului pe care îl conduce au anunțat că nu vor mai participa după ce au fost insultați în emisiuni.

14 iun. 2019, 13:06
Dan Barna: Iau în calcul varianta unei candidaturi la Primăria Sibiului. De ce îl recunosc oamenii la frizerie

Dan Barna spune că așa poate ajunge la publicul PSD. ”Efectul deplasării la Antena 3 a fost acela că la frizerie, unde am fost, oamenii m-au recunoscut după ce am mers la Antena 3”, a mai spus liderul USR, care a fost criticat pentru prezența sa în emisiunea realizată de Mihai Gâdea.

Citeşte şi: Dan Barna cere un referendum pentru reformarea CCR. Liderul USR, contracte cu statul pe bandă rulantă

Despre intrarea la guvernare

  • Vom susține orice variantă de guvern fără PSD, parlamentar. Cu patru obiective: fără penali în funcții publice, alegeri de primari în două turori, repararea efectelor ordonanței 114 și pensiile speciale. Sunt patru obiective pe care le-am pus pe agenda publică.
  • Noi considerăm că, cu această majoritate parlamentară, nu se poate guverna serios, de aceea spunem că soluția sunt alegerile anticipate. După prezidențiale, se pot organiza anticipate.
  • La această moțiune ne mai trebuie în jur de 20 de voturi, continuăm să purtăm discuții, e dificil. Românii știu că în 26 mai am votat la europarlamentare, dar românii știu că în Parlament e aceeași majoritate ca până acum.
  • Eu cred că se pot face puține lucruri cu această majoritate parlamentară, dincolo de pregătirea alegerilor nu se poate face mare lucru. Ideea e că având acest Parlament se pot face reforme semnificative în România e o naivitate.