Dan Barna, mesaj pentru Cioloş după alegerea în funcţia de preşedinte al grupului Renew Europe din Parlamentul European

Dan Barna, copreşedintele Alianţei USR-PLUS, l-a felicitat pe Dacian Cioloş pentru alegerea în funcţia de lider al grupului Renew Europe din Parlamentul European.

19 iun. 2019, 09:20
Dan Barna, mesaj pentru Cioloş după alegerea în funcţia de preşedinte al grupului Renew Europe din Parlamentul European

„Am spus că reprezentanții USR PLUS la Bruxelles ne vor face mândri și nu așa cum ne-am obișnuit până acum doar de rușine. Am spus că USR PLUS va avea o voce care contează în Parlamentul European. Astăzi Dacian Cioloş a fost ales Președintele noului grup, Renew Europe, fondat de USR-PLUS cu ALDE Europe și En Marche. Felicitări, Dacian și mult succes!

Vocea României va deveni mai puternică în Europa datorită europarlamentarilor pe care Alianța 2020 USR PLUS i-a trimis la Bruxelles. Sunt oameni cinstiți și competenți, care știu cum funcționează instituțiile europene și vor negocia pentru interesele României”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Dacian Cioloş a fost ales preşedinte al grupului politic Renew Europe din Parlamentul European, anunţă europarlamentarul USR-PLUS Cristian Ghinea pe Facebook. Grupul Renew Europe reuneşte forţele de centru, liberale şi progresiste, din Parlamentul European. 

Citeşte şi: Dacian Cioloş, preşedintele grupului politic Renew Europe din Parlamentul European